Kütahya’nın Sağlık Merkezi Olarak Anılmasında Ksbü Başrol Oynayacak

Gündem Yayın: 17 Haziran 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 17.06.2020 19:58:08
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1479 okunma
Google News

  Kütahya’nın Sağlık Merkezi Olarak Anılmasında Ksbü Başrol Oynayacak

T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürü Dr. M. Altuğ Atalay, beraberindeki heyet ile birlikte, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu’ya nezaket ziyaretinde bulundu. Dr. Atalay yaptığı açıklamada, ilerleyen zamanda Kütahya’nın bir sağlık merkezi olarak anılacağını belirterek, bunda da KSBÜ’nün başrol oynayacağını vurguladı.

 

KSBÜ- T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürü Dr. M. Altuğ Atalay; İstatistik ve Bilgi Sistemleri Daire Başkanı Hüseyin Akbaş ve Kütahya İl Tarım ve Orman Müdürü Orhan Özçalık ile birlikte KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette karşılıklı olarak kurumların son durumları hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Genel Müdür Dr. Atalay, KSBÜ’nün Kütahya için bir değer olduğunu belirterek, yapılan çalışmalardan dolayı Prof. Dr. Vural Kavuncu’yu tebrik etti.

“KSBÜ’NÜN ÇALIŞMALARINDAN MEMNUNİYET VE GURUR DUYUYORUZ”

Dr. Atalay ziyaret sonrası şu açıklamaları yaptı: “Sağlığın ne kadar önemli olduğunu biliyorduk. Fakat geçirdiğimiz pandemi sürecinde, sağlığın önemi bir kat daha anlaşıldı. Bu durumda Sağlık Üniversitemizin, Kütahya’da olması bize hem memnuniyet hem ayrı bir güven teşkil etti. Rektörümüz Prof. Dr. Vural Kavuncu ve üniversitede çalışan hocalarımızın gayretleriyle, Kütahya’da büyük salgın olmaması veya bu işi kapalı bir alanda tutulmasında etkili oldular. Bundan memnuniyet ve gurur duyuyoruz. İnşallah ileride, dünya rutine döndüğü zaman, Kütahya bir sağlık merkezi olarak anılacak. Burada da üniversitemizin başrol oynadığını bütün ülkemiz görecek.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.