KÜTAHYA’NIN DOĞU YATAĞI ZAHİDE YETİŞ’TE TANITILDI

Kültür Yayın: 10 Temmuz 2018 - Salı - Güncelleme: 10.07.2018 19:46:50
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
9910 okunma
Google News


Osmanlı döneminden günümüze dek süregelen ve bugün Kütahya’da hala yaşatılan “Doğu Yatağı” geleneği Show TV’de yayımlanan Zahide Yetiş’le programında ekranlara geldi.

Bir saray geleneği olan “Doğu Yatağı” ve Kütahya’nın yöresel ürünleri Vali Ahmet Hamdi Nayir’in himayesinde, Kütahya Tanıtım Vakfı (KÜTAV) destekleriyle Show TV’de izleyicilerle buluştu.

Programı organize eden Dila Meryem Tahmas ile Zahide Yetiş’in oğlu Aras için hazırlanan beşiğin hazırlanmasında emeği geçen Saadet Canlıdinç, Özlem Canlıdinç, Aysel Saygılı, Emeti Soylu ile Sema Akcakaya, desteklerinden dolayı Vali Ahmet Hamdi Nayir’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Ahmet Hamdi Nayir, programda emeği geçen herkese teşekkür ederek Kütahya’nın değerlerinin tanıtılması noktasında Kütahya Valiliğinin gerekli destekleri vermeye hazır olduğunu söyledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.