Kütahya Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Erasmus Akreditasyon Belgesini Aldı

Yayın: 10 Aralık 2016 - Cumartesi - Güncelleme: 10.12.2016 11:19:49
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
5043 okunma
Google News

 Kütahya Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Erasmus Akreditasyon Belgesini Aldı
 
Kütahya Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi, Avrupa Birliği Erasmus 2016 Mesleki Eğitim Hareketliliği Akreditasyon Belgesini Almaya Hak Kazandı. 
 
Kütahya Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinin almaya hak kazandığı Avrupa Birliği Erasmus 2016 Mesleki Eğitim Hareketliliği Akreditasyon Beldesi sunum lansman toplantısı Bengusu tesisleri VIP salonunda gerçekleşti. 
Avrupa Birliği kapsamında proje çalışmalarında Türkiye ve Kütahya’da Mesleki Eğitim Hareketliliği Akreditasyon Beldesi kazanan okul özelliğini elde eden Kütahya Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinin lansman toplantısına Milli Eğitim Bakanlığı Daire Başkanı Şennur ÇETİN, Kütahya Milli Eğitim İl Müdür Yardımcısı Halil ERTAŞ, Kütahya Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Hüdaverdi YAZAR ve milli eğitim camiasından çok sayıda davetli katıldı. 
Bengusu tesisleri VIP salonunda gerçekleşen Erasmus 2016 Mesleki Eğitim Hareketliliği Akreditasyon Beldesi sunum ve lansman toplantısında açılış konuşması yapan eden Kütahya Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Mustafa ÖZÜNLÜ yaptığı konuşmasında Erasmus 2016 Mesleki Eğitim Hareketliliği Akreditasyon Beldesi hakkında bilgi verdi.  
Daha sonra bir konuşma yapmak için kürsüye gelen Kütahya Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi müdürü Hüdaverdi YAZAR 1945 yılında eğitim ve öğretime hizmete giren okulun şimdiye kadar bir çok alanda önemli başarı, ödül ve şampiyonluklara imza attığını dile getirdi. Avrupa Birliği Erasmus 2016 Mesleki Eğitim Hareketliliği Akreditasyon Beldesini hak kazanan Kütahya Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinin bu başarısının tesedüf olmadığını belirterek Erasmus’un +’sı Türkiye’nin AB’ye Açılan Kapısı olduğunu dile getirdi ve konuşmasında şu açıklamalara yer verdi. 
 
-2016 yılı Erasmus+ Mesleki Eğitim ve Öğretim Hareketliliği Akreditasyon Belgesi kapsamında yapılan başvuruların değerlendirilmesi tamamlanmıştır. 
MilliEğitim Bakanlığına sunulan 4 (dört) Mesleki Eğitim ve Öğretim Hareketliliği Akreditasyon Belgesi başvuruları öncelikle uygunluk kontrolüne ve akabinde iki bağımsız dış uzman tarafından içerik değerlendirmesine tabi tutulmuştur. İçerik değerlendirmesi sonucunda, Kütahya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Akreditasyon Belgesi almaya hak kazanmıştır. Bu önemli başarı ile ne kadar gurur fuysak azdır.  
Avrupa Birliği Erasmus 2016 Mesleki Eğitim Hareketliliği Akreditasyon Beldesini ilimize kazandıran ve Türkiye çağında önemli bir başarı olarak kabul edinen bu gelişmede emeği geçen herkesi ayrı ayrı tebrik ediyorum. 
Milli Eğitim Bakanlığı Daire Başkanı Şennur ÇETİN yaptığı konuşmasının sonucunda Avrupa Birliği Erasmus 2016 Mesleki Eğitim Hareketliliği Akreditasyon Beldesini okul müdürü Hüdaverdi YAZAR’a takdim etti. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.