Kütahya Memur-Sen Ailesine Ziyaret

Kütahya Memur-Sen Ailesine Ziyaret

Siyaset Yayın: 15 Nisan 2015 - Çarşamba - Güncelleme: 15.04.2015 19:31:08
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
2717 okunma
Google News

KÜTAHYA MEMUR-SEN AİLESİNE ZİYARET

Kütahya Ak Parti İl Başkanı Ali Çetinbaş ve Milletvekili adayları M. Şükrü Nazlı, İshak Gazel, Ahmet Tan, seçim çalışmaları kapsamında Kütahya Memur-Sen ailesini ziyaret etti.

Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Kütahya Şube Başkanı Kamil Uçan, 25. döneme ilişkin, üyelerinin ve Kütahya halkının beklentilerine yönelik talepleri dile getirdi. “Yanlışı dile getirmek, doğrusunu söylemek bizim işimiz. Bunun yanında Kütahya adına yapılacak tüm çalışmalarda, Kütahya Memur-Sen ailesi olarak tüm sendikalarımızla birlikte Kütahya sevdalısı siyasetçilerimize her zaman destek olacağız.” dedi.

24. Dönemin değerlendirilmesinin ardından 25. döneme ilişkin beklentilerin farkında olduklarını dile getiren aday adayları 25. dönemde yepyeni bir sürece girileceğini işaret ettiler.

Kütahya ile ilgili yeni projelerinden ve yeni Kütahya vizyonundan bahsettiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.