Kütahya Kültür Derneğinden Gençlik Buluşması

Tuna İşleyen

Kültür Yayın: 01 Mayıs 2022 - Pazar - Güncelleme: 01.05.2022 10:25:54
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
3079 okunma
Google News

 

Kütahya Kültür Derneğinden Gençlik Buluşması  

 

 Tavşanlı ilçesinde Kütahya Kültür Derneği tarafından organize edilen Gençlik Buluşmasına yüzlerce genç katıldı. lise, üniversite, gençlik çalışması yürüten sivil toplum kuruluşları, sanat ve kültür atölyeleri gençleri, taraftar grupları, çeşitli dernek ve vakıfların Gençlik Merkezleri, Cami Gençlik grupları, Siyasi Partilerin gençlik kolları gibi yaklaşık bin gencin katıldığı program, Tavşanlı Maviay Düğün Salonu'nda gerçekleştirildi. Yapılan dua ve okunan ezan sonrası iftar sofralarında oruçlar açıldı. Daha sonra Mustafa Uysal'in sunduğu programda Kütahya Kültür Derneği Başkanı Süleyman Muslu ve ardından, İlim Yayma Cemiyeti Tavşanlı Şube Başkanı Talha Kılınç ve daha sonra da İstanbul'dan misafir olarak katılan İstanbul Anadolu 6.Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ağır Ceza Hakimi Ali Günay birer konuşma gerçekleştirdi.

Talha Kılınç, Kütahya Kültür Derneğinin özlenen tablo olan gençleri bir araya getirmesinde ve böyle hayırlı hizmete vesile olmasından dolayı Başkan Süleyman Muslu'ya teşekkür etti. 

Kütahya Kültür Derneği Başkanı Süleyman Muslu, gençlere hitaben yapmış olduğu konuşmada şunları söyledi; " Mübarek Ramazan ayının bu son günlerinin bereketi olmasını umduğumuz bu günde memleketimizin göz aydınlığı olarak gördüğümüz siz değerli kardeşlerimizle bir araya gelmenin heyecanı mutluluğu içerisindeyiz.

Öncelikle hubbül vatan minel iman hadisi şerifince vatan sevgisinin bir iman alemeti olduğu şiarıyla hangi dünyevi siyasi görüşten olursa olsun vatanını seven bütün hemşerilerimize kapımız gönlümüz açıktır. Ankara'da her daim eviniz hemşerileriniz var. Dernek olarak samimiyetle hiçbir dünyevi kaygı gütmeden Memleket mevzu olduğunda bütün farklılarımızla bir olabilme gayesindeyiz, tekrar vurgulamak istiyorum elbette dünyevi sosyal siyasi görüş farklılıklarımız olacak ama memleket mevzu olduğunda bu farklılıklarımızla bir araya gelip bütün olmalıyız. Aramızda iktidar ve muhalefet  partilerimizin gençlik kolları teşkilatları da yer almakta inşallah bugün memleketimize dair birliğimizin bir nişanesi olur.

 

Öğrencilik dönemimizde bizim eksikliğini htiğimiz hemşericilik diğer bir tabirle lobicilik faaliyetlerini bizden sonra sizlerinde yaşamaması adına bizler bir adım attık öğrenim ya da iş hayatı için gittiğiniz şehirlerde bunu devam ettirecek olan da inşaallah sizlersiniz. Hep birlikte memleketimize sahip çıkacağız." diyerek Kütahya Kültür Derneğinin faaliyetleri ve amaçlarından söz etti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.