KÜTAHYA İL MÜFTÜSÜ HÜSEYİN HAZIRLAR’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Gündem Yayın: 03 Ağustos 2018 - Cuma - Güncelleme: 03.08.2018 18:29:36
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2036 okunma
Google News

CHP KÜTAHYA MİLLETVEKİLİ DR. ALİ FAZIL KASAP KÜTAHYA İL MÜFTÜSÜ HÜSEYİN HAZIRLAR’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

CHP Kütahya Milletvekili Dr. Ali Fazıl Kasap, Kütahya İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar’ı makamında ziyaret etti. İl müftüsü Hazırlar, Kasap’a “Kur’an yolu Türkçe Meal ve Tefsir” hediye ederek Milletvekilliğinin hayırlı olması dileklerini iletti. Türkiye'nin en önemli meselesinin birlik beraberlik ve kardeşlik olduğunu söyleyen Hazırlar, birliğimizin, kardeşliğimizin ve toplumsal barışımızın bozulmaması için siyasilere ve din görevlilerine çok büyük sorumlulukların düştüğünü ifade ederek bu hususta elimizden gelen çabayı göstermeliyiz dedi. CHP Kütahya Milletvekili Dr. Ali Fazıl Kasap’ta, “din, mezhep, etnik köken ve yaşam tarzı üzerinden siyaset yapılmamalı biz bunu yapmayacağız" dedi.

Kasap, din görevlisi yönünden eksiği bulunan köyler içinde İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar’a talepte bulunarak bu köylerdeki mağduriyetlerin giderilmesi gerektiğini belirtti.  Hazırlar, eksiği bulunan ilgili köyler için din görevlisi göndereceği sözünü verdi. Kasap İl Müftüsü Hazırlar’a nazik ev sahipliği için teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.