KÜTAHYA İL GIDA TARIM HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ GRUP İLÇE TOPLANTILARI

KÜTAHYA İL GIDA TARIM HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ GRUP İLÇE TOPLANTILARI

Gündem Yayın: 09 Şubat 2016 - Salı - Güncelleme: 09.02.2016 16:18:29
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4075 okunma
Google News

 

 

 

KÜTAHYA İL GIDA TARIM HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ GRUP İLÇE TOPLANTILARI 

Kütahya İl Gıda Tarım Hayvancılık Müdürlüğü Grup ilçe toplantıları Hisarcık İlçe Gıda Tarım Müdürlüğünde yapıldı.
Toplantıya Domaniç ilçe müdürü Ahmet Ataman,Tavşanlı İlçe Müdürü Ahmet Temel,Emet İlçe Müdürü Osman Işık,Hisarcık İlçe Müdürü Ramazan Özşahin katıldı.Toplantıda İlçelerin Tarım ve Hayvancılık konusunda var olan sorunları görüşüldü.
Toplantı sonrası İlçe Müdürleri Ziraat Bankası Müdürü Servet Köse ve Hisarcık Ziraat Odası Başkanı Yusuf Çalışkan'ı ziyaret ettiler ve ilçelerde tarım ve hayvancılık konusunda neler yapabileceğini görüştüler.
 
Daha sonra Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan'ı makamında ziyaret eden heyete Başkan Çalışkan teşekkür etti.
 
Başkan Çalışkan yaptığı açıklamada' 4 ilçemizin Tarım Müdürlerinin bu şekilde toplantı yapmaları ve sorunları yerinde incelemeleri memnuniyet verici.Bu toplantıların yapılmasına vesile olan Kütahya İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ender Muhammet Gümüş'e teşekkür ediyorum' dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.