KÜTAHYA HEDEFLER ŞEHRİ

Gündem Yayın: 13 Ağustos 2018 - Pazartesi - Güncelleme: 13.08.2018 19:09:22
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
2284 okunma
Google News

VALİ AHMET HAMDİ NAYİR, TUĞGENERAL BÜLENT TATKAN’IN VEDA YEMEĞİNE KATILDI
Milli Savunma Üniversitesi Müşterek Harp Enstitüsü Komutanlığına atanan Kütahya Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Bülent Tatkan için veda yemeği düzenlendi.
 
Yemeğe Vali Ahmet Hamdi Nayir ile eşi Münevver Nayir, Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Bülent Tatkan ile eşi Nilgün Tatkan, Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu ile eşi Aysel Saraçoğlu, Adli Yargı ve İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Celal Yücel ile eşi Özlem Yücel, İdare Mahkemesi Başkanı Mustafa Bilici ile eşi Elif Bilici, Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören ile eşi Hatice Gören, Baro Başkanı Ahmet Atam ile eşi, İl Jandarma Komutanı Albay Tayfun Dündar ile eşi Yasemin Dündar, İl Emniyet Müdürü Vekili Uğur Altınel ile eşi Serap Altınel, KÜTSO Başkanı İsmet Özotraç, KÜTSO Meclis Başkanı Nafi Güral ile eşi Gülsüm Güral katıldı.

 


 
“KÜTAHYA HEDEFLER ŞEHRİ”
 
Kütahya’nın kendisi için farklı bir yere sahip olduğunu belirten Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Bülent Tatkan, “Subaylığa burada başladım. Kütahya’da tugay komutanlığı yapmak benim için büyük bir hedefti ben o hedefe ulaştım. Görevimi icra etmenin rahatlığıyla da İstanbul’a doğru yola çıkıyorum. Kütahya’ya çok teşekkür ediyorum. Kütahya benim ikinci memleketim. Benim için Kütahya hedefler şehri” dedi.
 
 “GÜZEL DOSTLUKLARLA AYRILIYORUZ”
 
Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Bülent Tatkan’a yeni görev yerinde başarılar dileyen Vali Ahmet Hamdi Nayir, “Bizler görev yaptığımız yerlerden güzel dostluklar edinerek ayrılıyoruz. İnanıyorum ki Tuğgeneral Bülent Tatkan da Kütahya’dan güzel dostluklarla ayrılıyordur. Gittiği yerde başarılar diliyor, bizleri, Kütahyamızı unutmamasını istiyorum. Memuriyetin bir tecellisi bu, görev yaptığımız yerlere alışıp, dostluklar edinip görev yaptıktan sonra oradan ayrılıp farklı yerlere gidiyoruz ama umuyoruz ki edindiğimiz dostlukların yüreklerinde biz, bizim yüreklerimizde de onlar yer almış oluyorlar. Sıkıntılı bir süreçti ama güzel görev yaptık, iyi dostluk oluşturduk. Kütahyalıların da buna güzel desteği oldu. İnşallah gittiği yerde de sağlık, sıhhat haberleri bize ulaşırsa sevinç duyacağız” diye konuştu.
 
Vali Ahmet Hamdi Nayir, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Bülent Tatkan’a günün anısına çini vazo hediye etti.
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.