Kütahya Güzel Sanatlar MYO'dan Hürok Mermer'e teknik gezi

Gündem Yayın: 31 Mayıs 2022 - Salı - Güncelleme: 31.05.2022 12:41:29
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
410 okunma
Google News

 Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu Tasarım Bölümü İçmekan Programı öğrencileri Hürok Mermer tesislerini ziyaret etti.

Öğr. Gör. Gökşen Boya ve öğrencileri karşılayan Hürok Mermer ailesi işletmeyi tanıtarak mermer üretimi hakkında öğrencileri bilgilendirdi. Öğrencilerin sorularını ise Hürok Mermer Genel Müdür Yardımcısı Erkan Özer cevapladı.

Mermer malzemesi üretim aşamalarını yerinde deneyimleyen içmekan bölümü öğrencileri mermer konusunda bilgi edinerek yerinde üretim tekniklerini program çerçevesinde deneyimlediler.

Konuyla ilgili Güzel Sanatlar MYO'dan yapılan açıklamada," Hürok Mermer Tesislerini ziyaretimizde bizi karşılayan ve toplantı salonunda teknik bilgi aktaran personele, Hürok Mermer Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kemal Olçar ile Kübra Kızıklıoğlu'na teşekkür ediyoruz" denildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.