KÜTAHYA GİAD’IN ANKARA ÇIKARMASI

KÜTAHYA GİAD’IN ANKARA ÇIKARMASI

Ekonomi Yayın: 03 Haziran 2015 - Çarşamba - Güncelleme: 03.06.2015 11:47:38
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
2600 okunma
Google News

KÜTAHYA GİAD’IN ANKARA ÇIKARMASI
TÜGİK Genişletilmiş Başkanlar Kurulu Toplantısı Ankara'da yapıldı. KÜTAHYA GİAD’ın da katıldığı toplantının hemen ardından aynı gün Ata’nın huzuruna çıkan genç işadamları, bir sonraki gün ise TÜGİK Büyük İş Buluşması’nda bir araya gelerek, kartvizit alışverişi yaptı.
Türkiye’nin, ekonomi tabanlı en güçlü STK’larından Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu‘na bağlı federasyon ve GİAD başkanları, Genişletilmiş Başkanlar Kurulu Toplantısı için Ankara'da buluştu. Toplantıya Kütahya Genç İşadamları Derneği Başkanı H. Mithat Delen ve Egafed Yönetim Kurulu Üyesi Emel Özmal’da katıldı. Ankara King Otel'de gerçekleşen toplantıda konfederasyonun yeni yol haritası görüşüldü. Genel Başkanı Erkan Güral, toplantının açılışında yaptığı konuşmada TÜGİK'in Türkiye'de STK'lar arasındaki en ayrıcalıklı yapı olduğunu söyledi. 
GELENEKSEL ANITKABİR ZİYARETİ
TÜGİK Ailesi, toplantının hemen ardından ise her yıl olduğu gibi Anıtkabir’i ziyaret ederek, Atatürk’ün manevi huzuruna çıktı. TÜGİK Genel Başkanı Erkan Güral,Kütahya GİAD Başkanı H.Mithat Delen ve beraberindekiler burada mozoleye çelenk bırakarak, saygı duruşunda bulundu. Başkan Güral ziyaret esnasında Anıtkabir Özel Defteri'ne, "Genç işadamları olarak, 96 yıl önce başlattığınız bağımsızlık mücadelesinin eseri olan Türkiye Cumhuriyeti’nin yılmaz bekçileriyiz. Rahat uyu Büyük Atam. Yolun yolumuz, andın andımız olacaktır. Muhtaç olduğumuz tek kudret, bu vatan uğruna akmak için biran dahi yerinde durmayacak, damarlarımızdaki asil kanımızdır” diye yazdı.
YENİ ORTAKLIKLAR İÇİN İLK ADIM
Genç işadamları iki günlük Ankara programının son gününde ise TOBB’daki “speed networking (kartvizit alışveriş) etkinliğinde bir araya geldi. Farklı ülkelerden çok sayıda yabancı işadamının da katıldığı etkinlikte aynı anda yüzlerce kartvizit el değiştirdi, farklı bölgelerden gelen sanayici ve işadamları kendileri ve firmaları hakkında birbirlerine bilgi verdi. TÜGİK üyeleri arasında ticari işbirliği sağlamak, yeni ortaklıkların oluşmasına zemin hazırlamak amacıyla gerçekleşen kartvizit alışverişi etkinliği, ikili iş görüşmeleri ile son buldu. Kütahya GİAD Başkanı H. Mithat Delen Ankara temaslarının son derece verimli geçtiğini ifade ederek, “Üst çatı kuruluşumuz TÜGİK ile birlikte şehrimizin ve ülkemizin ekonomik, sosyal ve kültürel yaşamına katkıda bulunacak faaliyetlerin içinde bulunmaya devam edeceğiz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.