KÜTAHYA GAZETECİLER CEMİYETİ'NDE BAŞKANLIK GÖREVİNE ALAADDİN AKKAŞOĞLU GETİRİLDİ

KÜTAHYA GAZETECİLER CEMİYETİ'NDE BAŞKANLIK GÖREVİNE ALAADDİN AKKAŞOĞLU GETİRİLDİ

Yayın: 27 Aralık 2015 - Pazar - Güncelleme: 27.12.2015 10:18:13
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3092 okunma
Google News

Kütahya Gazeteciler Cemiyeti'nde Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine Alaaddin Akkaşoğlu getirildi. Yönetim Kurulu Toplantısı'nda oy birliği ile alınan karara göre; Alaaddin Akkaşoğlu (Başkan), Kamil Uludoğan (Başkan Yardımcısı), Alibey Aydın (Genel Sekreter), Hüseyin Efe (Muhasip), Nadi Sarıışık (Üye), Hasan Demir (Üye), İhsan Tunçoğlu (Üye) olarak görev dağılımı yapıldı. 
Yeni görev dağılımıyla ilgili yönetim kurulu adına açıklama yapan Alaaddin Akkaşoğlu, “Bizim görevimiz, mesleki noktada cemiyetimizin var oluş nedeni olarak gördüğümüz ve bize güç verdiğine inandığımız tüm üyelerimiz arasında katılımcı bir anlayışla, mesleki çalışmalarımıza hız vermek olacaktır. Cemiyetimiz; Kütahya şehrimize hizmet gayretinde olan her türlü kurum ve kuruluşa, yasal olan her türlü yapıya ve anlayışa şimdiye kadar olmaya çalıştığı gibi barışık ve 'eşit mesafede' olmayı sürdürecektir. Asli amacı meslektaşlarına ve Kütahya'ya hizmet olan Cemiyetimiz için 'tarafsızlık' olmazsa olmazımız olacaktır. Bu anlayışla bu görevi yürüteceğime olan inançları ile toplantıda oy birliğiyle şahsımı bu göreve layık gören yönetim kurulumuzun çok saygın üyelerine, ayrıca emeklerinden dolayı önceki başkanımız İhsan Tunçoğlu'na, destekleriyle bizleri yüreklendiren tüm üyelerimize teşekkürü bir borç biliyorum" ifadelerini kullandı. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.