KÜTAHYA EMITT FUARI'NDA TANITILIYOR

KÜTAHYA EMITT FUARI'NDA TANITILIYOR

Kültür Yayın: 29 Ocak 2016 - Cuma - Güncelleme: 29.01.2016 11:35:22
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3192 okunma
Google News

KÜTAHYA EMITT FUARI'NDA TANITILIYOR

Kütahya’nın tarihi, kültürel, sanatsal ve termal değerleri bu yıl 20'inci kez kapılarını açan 71 ülke ve 4 bin 550 firmayı buluşturan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm Seyahat Fuarı'nda (EMITT) tanıtılıyor.

İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen EMITT Fuarı'nın açılışı törenine Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Kütahya İl Kültür ve Turizm Müdürü Zülkarni Yeldemez valiler, milletvekilleri, belediye başkanları, siyaset ve iş dünyasının temsilcileri  ve çok sayıda turizmci katıldı.

Kütahya Valisi Şerif Yılmaz beraberinde il protokolü ile birlikte EMITT Fuarı açılışı sonrası Kütahya Valiliği, Kütahya Belediye Başkanlığı, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası 'nın işbirliği ve Zafer Kalkınma Ajansının katkılarıyla gerçekleştirilen fuar süresince Frig Vadileri ve Aizanoi Antik Kenti, kuruluşun anası Hayme Ana, Başkomutan Tarihi Milli Parkı Şehitlik ve anıtları, Kütahya’nın geleneksel kıyafetleri, termal kaplıcaları, çini sanatı, gümüş işlemeciliği, madenleri ve yöresel kıyafetlerinin tanıtılacağı standlar ile fuarda bulunan diğer illerin standlarını gezdi.

Standları gezip yetkililerden bilgi alan Vali Şerif Yılmaz, "EMITT Fuarı gerek ülkemizin gerek ise illerimizin tanıtımı açısından son derece önemli bir fuar. Kütahya'nın  tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerini etkin bir şekilde tanıtma gayretindeyiz. İlimizin tanıtımı için de her fırsatı en iyi şekilde değerlendiriyoruz" dedi.

71 ülke ve 4 bin 550 firmayı buluşturan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm Seyahat Fuarı (EMITT) 31 Ocak'a kadar ziyarete açık olacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.