Kütahya E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda İnceleme

Gündem Yayın: 06 Şubat 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 06.02.2019 19:23:03
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2681 okunma
Google News

Kütahya Valisi Dr. Ömer Toraman, Kütahya E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
 
Vali Toraman’a, Kütahya Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Necati Gündüz, Cumhuriyet Başsavcısı Evren Akbey, İl Jandarma Komutanı Albay Tayfun Dündar, İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik ile Cezaevi Savcısı Semih Hamedi eşlik etti.
 


Kütahya E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Kasım Demiralp, Vali Dr. Ömer Toraman’a yürütülen faaliyetler ve çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
 
Ceza İnfaz Kurumu bünyesinde kurulan çini, ayakkabı ve tekstil atölyelerini de gezen Vali Dr. Ömer Toraman, tutuklu ve hükümlülerin imal ettiği ürünlerin satışa sunulduğu mağazayı da ziyaret ederek, üretim ve satışlar hakkında bilgiler aldı.
 
Vali Dr. Ömer Toraman son olarak Kütahya E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunun güvenliğini sağlayan jandarma personeliyle bir araya gelerek güvenlik hakkında bilgiler alıp kolaylıklar diledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.