Kütahya Demokrat Parti Merkez İlçe Kongresi Yapıldı

Yaşam Yayın: 06 Eylül 2020 - Pazar - Güncelleme: 06.09.2020 17:33:39
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1498 okunma
Google News

 

Kütahya Demokrat Parti Merkez İlçe Kongresi Yapıldı.

 

İdris Germiyanoğlu, DP’nin Kütahya Merkez İlçe Başkanı seçildi.
 

06.09.2020 günü Demokrat Parti (DP) İl Başkanlığı’nda yapılan kongreye tek aday olarak giren İdris Germiyanoğlu, DP’nin Kütahya Merkez İlçe Başkanı seçildi.

 

 

Kongreyi yönetecek Divan Heyeti ; DP GİK üyesi İlhami Özatağ, Atilla Palangalı, Ali Orul ve Alaaddin Uygun oluştu.

Saygı duruşu ve istiklal Marşının okunmasından sonra Faaliyet Raporları ve Hesap Kesim raporunun okunmasından sonra ibra edildi.
 

Demokrat Parti (DP) İl Başkanlığı'nda yapılan kongreye DP GİK Üyesi İlhami Özatağ, DP İl Başkanı Ali Epik, DP Eski il başkanı Atilla Palangalı, DP Eski merkez ilçe başkanları Ali Orul, Alaaddin Uygun, Hasan Tüfek, ve Münir Aykanat ile partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 

İl binasında yapılan genel kurulda yaklaşık 75 delege oy kullandı. Tek liste ile gerçekleştirilen genel kurulda oyların tamamını alan İdris Germiyanoğlu, yeniden başkan seçildi.

 

DP İl Başkanı Ali Epik yaptığı konuşmada, "Önümüzdeki aylarda Kütahya il kongremizi gerçekleştireceğiz. 72 yıllık bir tarihimiz ile seçimlerin sonuçlarını değiştirecek güçteyiz" dedi.

 

Germiyanoğlu, partinin daha büyük hale getirilmesi için çalışılacağını söyledi ve “Ülkemize hizmet etmiş eski bir partiyiz. Bu yenileşmiş kadrolar ile ülkemizi daha iyi yöneteceğiz.” Dedi.

 


 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.