KÜTAHYA'DAN AUTOMECHANIKA ISTANBUL 2017'YE

Teknoloji Yayın: 29 Mart 2017 - Çarşamba - Güncelleme: 29.03.2017 14:09:08
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
5954 okunma
Google News

GEDİZ MADENİ EŞYA VE TAMİRCİLER ESNAF VE SANATKARLAR ODASI delegasyonlarının da ziyaretçi olarak katılacağı, Dünyanın en büyük 3. Uluslararası Otomotiv Endüstrisi Fuarı
Automechanika Istanbul 6 Nisan’da İstanbul TÜYAP Fuar Merkezi’nde Kapılarını Açıyor.
 
 
 
Messe Frankfurt Istanbul Uluslararası Fuarcılık Ltd. Şti ve Hannover Fairs Turkey Fuarcılık A.Ş. işbirliği ile düzenlenen Automechanika Istanbul, 1000'in üzerinde katılımcıyı sektör profesyonelleri ile bir araya getirecek. Fuar, Türkiye’nin konumu itibarı ile çevre ülke pazarlarına yatırım yapmayı hedefleyen tüm yerli ve yabancı firmalar için bölgenin uluslararası en önemli ticaret platformu olarak öne çıkıyor.  Son yıllarda, yerli firmaların yanı sıra yabancı firmaların da yoğun ilgi ve talebi ile Automechanika Istanbul, Frankfurt ve Shanghai’dan sonra otomotiv endüstrisinin en büyük 3. fuarı olarak konumlanıyor.
13 salonda, 7 özel alan

Türkiye'nin Lider Uluslararası Otomotiv Endüstrisi Fuarı olan Automechanika İstanbul, Avrupa, Ortadoğu, Kuzey Afrika ve CIS ülkeleri başta olmak üzere çok sayıda ülkeden sektör profesyonelini bir araya getirecek. Toplam 13 salonda düzenlenecek olan Automechanika Istanbul’da, ziyaretçiler aradıkları ürün ve firmaları; Parça ve Sistemler, Onarım ve Bakım, Yağ, Akü, Aksesuar, Reifen Jant ve Lastik, El Aletleri, Oto Yıkama ve Truck Competence olmak üzere oluşturulan 7 özel bölümde kolayca ve yorulmadan bulabilecekler.

Automechanika Istanbul’a Ekonomi Bakanlığı’ndan alım heyeti desteği

Automechanika Istanbul bu yıl da Ekonomi Bakanlığı desteği ile Alım Heyeti Programı düzenliyor. Avrupa, Ortadoğu ve Afrika bölgesinden Satın Almacı Heyetler'in ağırlanacağı programda katılımcı firma uluslararası alıcılarla bir araya gelerek yeni iş anlaşmaları sağlama fırsatı elde edecekler. Satın almacı programı kapsamında Bosna Hersek, Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Fas, Filistin, Makedonya, Sırbistan, Tunus ve Yunanistan’dan alıcılar fuarı ziyaret edecek.

Yurtdışının yanı sıra, Sanayi ve Ticaret Odaları, Meslek Odaları, Federasyonlar vb. kurumlarla işbirliği sonucunda Türkiye'nin dört bir yanından 100'ün üzerinde Anadolu delegasyonu fuarı ziyaret edecek. Ziyaretçiler arasında GEDİZ MADENİ EŞYA VE TAMİRCİLER ESNAF VE SANATKARLAR ODASI delegasyonları da yer alıyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.