Kütahya’dan 2 Lise İzmir’de Sahne Aldı

Kütahya’dan 2 Lise İzmir’de Sahne Aldı

Gündem Yayın: 15 Nisan 2015 - Çarşamba - Güncelleme: 15.04.2015 19:33:37
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2664 okunma
Google News

Kütahya’dan 2 Lise İzmir’de Sahne Aldı

    Vodafone Freezone 18. Liselerarası Müzik Yarışması’nın şehir elemeleri, geçtiğimiz hafta sonu İzmir Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda yapılan elemelerle sona erdi. İstanbul ve Ankara’dan sonra son olarak İzmir’de gerçekleşen elemelerde büyük coşku yaşandı.

   Büyük bir heyecana sahne olan ve 2 gün boyunca 13 ilden toplam 109 okulun katıldığı elemelerde Kütahya’yı 2 okul temsil etti. Tavşanlı İMKB Anadolu Lisesi ve Kütahya Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri 9 Mayıs’ta İstanbul’da yapılacak büyük final öncesi kendilerini gösterme fırsatı yakaladı.

 

   Kütahya’dan öğretmenleri ve destek veren arkadaşlarıyla birlikte büyük hayallerle İzmir’e giden öğrencilerin heyecanları görülmeye değerdi. Sahne performansının yanı sıra kostüm ve sahne şovlarıyla da jüriyi etkilemek isteyen liselilerin heyecanı kuliste başladı. ‘’Büyük finale kalmak ve muhteşem ödülleri kazanmak için her şeyimizi ortaya koyduk’’ diyen öğrenciler final için bir hayli iddialı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.