KÜTAHYA’DA ZAFER BAYRAMI ETKİNLİKLERİ

Gündem Yayın: 31 Ağustos 2016 - Çarşamba - Güncelleme: 31.08.2016 14:58:23
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
2966 okunma
Google News

KÜTAHYA’DA ZAFER BAYRAMI ETKİNLİKLERİ

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen, ilki Fetullahçı Terör Örgütü'nün  (FETÖ)  15 Temmuz gecesi hain darbe girişimi sırasında karargah olarak kullandığı Akıncı Üssünün bulunduğu Ankara'nın Kazan ilçesinde gerçekleştirilen ‘Tecrübe Konuşuyor Kahramanlar Projesi’nin son ayağı 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında Kütahya’da düzenlendi.

Zafer Meydanı’nda düzenlenen programa Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Abdurrahim Boynukalın, Kütahya Milletvekilleri Şükrü Nazlı ile İshak Gazel, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Vali Yardımcısı Yüksel Kara, İl Emniyet Müdür vekili Hasan Çevik, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadık Ölçen, İl Kültür ve Turizm Müdürü Zülkarni Yeldemez, 15 Temmuz Demokrasi Kahramanları Metin Doğan, Merve Şebnem Oruç ve Vildan Güvercin, bazı daire müdürleri, STK Temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. 

Moderatörlüğünü İsmail Hakkı Ürün’ün yaptığı programda; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ile sokağa dökülen milyonlardan, tankların önüne duran, askeri geri çekmek için mücadele eden, tanka tüfeğe aldırmadan meydanlara inen, darbe girişimine karşı duruşları ile simge olan kahramanlar o gece yaşadıklarını, hislerini ve duygularını paylaştı. 

Konuşmaların ardından günün anısına 15 Temmuz Demokrasi Kahramanları Metin Doğan, Merve Şebnem Oruç ve Vildan Güvercin’e, Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Abdurrahim Boynukalın, Kütahya Milletvekili İshak Gazel ile Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu tarafından Türk Bayrağı takdim edildi. 

30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri Kültür ve Turizm Bakanlığı sanatçıları tarafından verilen konserle devam etti. İstanbul Tarihi Türk Müziği Topluluğu’nun (TTMT) seslendirdiği birbirinden güzel eserler ile Kültür ve Turizm Bakanlığı Ankara Devlet Halk Dansları Topluluğu’nun gösterisi vatandaşlar tarafından büyük beğeni topladı. 

Program Vali Ahmet Hamdi Nayir, Kütahya Milletvekili Şükrü Nazlı ile Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu'nun Kültür ve Turizm Bakanlığı sanatçılarına plaket takdimiyle sona erdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.