KÜTAHYA’DA YILDA 7 BİN İŞSİZE İŞ İMKANI

KÜTAHYA’DA YILDA 7 BİN İŞSİZE İŞ İMKANI

Siyaset Yayın: 13 Ekim 2015 - Salı - Güncelleme: 13.10.2015 13:20:02
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
3184 okunma
Google News

 

IŞIK ; “KÜTAHYA’DA YILDA 7 BİN İŞSİZE İŞ İMKANI”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya Milletvekili Adayları, seçim çalışmaları kapsamında Tavşanlı ilçesinde esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

Tavşanlı’da esnafları tek tek ziyaret eden MHP Milletvekili adayları Alim Işık, Agah Lütfi Bilen, Osman Ertürk ve Buket Güngör esnafların istek ve taleplerini dinleyip seçimde kendilerine destek olmalarını istediler.

MHP Kütahya Milletvekili  ve 1. Sıra adayı Ali Işık esnaf ziyaretleri ile ilgili yaptığı açıklamada, “ Dört Milletvekili aday arkadaşımız ile Tavşanlı’yı ziyaret ediyoruz. Özellikle Tavşanlılı hemşehirlilerimize bugüne kadar vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Memleketimizin geldiği bugünkü durumda Tavşanlılı hem şehirlilerimiz başta olmak üzere tüm vatandaşlarımızın Milliyetçi Hareket Partisine daha fazla desteğe ihtiyacımız olduğunu açıkça beyan etmek isterim. Kütahya’mızın küçülen bir il olmaktan kurtulup büyütülmesi, sürekli yaşlanan bir il olmaktan kurtulup daha genç bir nüfusa sahip olması ve ne acıdır ki bu bölgenin en fakir ili olmaktan kurtarılıp zenginleştirilmesi için Milliyetçi Hareket Partisinin tutarlı politikalarının Kütahya’da uygulamaya geçmesi gerekmektedir. Biz özellikle emeklisi bol olan, üniversite genci fazla olan, işçisi bol olan bu ilimiz için emeklilerimizin durumunun düzeltilmesi amacıyla en az 1400 lira net maaş ve yılda iki maaş ikramiye sözümüzü beyannamemize koyduk, 4 / C’ li taşeron işçisi gibi işçi yatağı ola, Tavşanlı’da da birçok işçi kardeşimin etkileneceği bu durumdan durumlarına uygun tamamının devlet kadrolarına yerleştirilmesini taahhüt olarak beyannamemize koyduk.  Üniversite gençlerimizden yardıma muhtaç olanlara yıllık 10 bin TL’ye kadar yüksek öğrenim kuponu vererek onları mağduriyetten kurtarmayı çok önemsiyoruz bunu da taahhüt olarak koyduk. Özellikle çalışamayan işsiz kardeşlerimize de her yıl Türkiye genelinde 700 bin işçi bunun da %1’i Kütahya’ya ayrıldı. Kütahya’da yılda 7 bin işsiz kardeşimize iş sözümüz beyannamede yer alıyor. Özellikle esnafımızın içinde bulunduğu ekonomik durumunun düzeltilmesi, emeklilerimizin kötü durumdan kurtarılması, asgari ücretle çalışan işçi kardeşlerimizin asgari ücretinin net 1400 liraya çıkarılıp asgari ücreti vergi dışına bırakmak bizim projemiz ve Kütahya’mızda bundan büyük ölçüde yararlanacak. Bu ve buna benzer birçok vaadimizin yer aldığı seçim beyannamemizin özetini mümkün olduğunca ziyaret ettiğimiz esnafımıza, vatandaşlarımıza anlatıyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi bugüne kadar yanlış yapmamaya çok dikkat etti, hiç yalan söylemedi ve söylemeyecek. Tüm vatandaşlarımızın bizlere destek olmasını beklemekteyiz.  13 yıldır Tavşanlı’yı sıkıntıdan kurtaramayan iktidara sarı kartı gösterip hiç olmazsa yüzde 50 – 50 bu oylarını paylaştırarak bir kardeşimin daha meclise gitmesini sağlayacaklardır. ” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.