Kütahya'da Polis Aracı Kaza Yaptı

Asayiş Yayın: 07 Haziran 2017 - Çarşamba - Güncelleme: 07.06.2017 09:52:05
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3922 okunma
Google News

Kütahya'da polislerin içinde bulunduğu hafif ticari araç başka bir hafif ticari araca çarptıktan sonra yoldan çıkıp ağaca bindirdi. Kazada 2 polis memuru yaralandı.

Kaza, çevreyolu Ulusoy kavşağında meydana geldi. Kütahya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet ve Gasp Bürosu'nda görevli polis memuru Muhterem Gökmen'in kullandığı 43 SP 681 plakalı hafif ticari araç, kavşakta sol şeride geçmek isteyen Mehmet Düzgün yönetimindeki 43 NV 538 plakalı hafif ticari araca çarptı. Direksiyon hakimiyetini kaybeden polis aracı yoldan çıkıp ağaca bindirdi. Kazada yaralanan polisler telsiz anonsu ile haber merkezine kaza yaptıklarını ve ambulans istediklerini bildirdi. Kazada yaralanan polis memurları Muhterem Gökmen ve Fethi Bayram olay yerine gelen ambulansla Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazayı yara almadan atlatan diğer araç sürücüsü Mehmet Düzgün de ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.