Kütahya'da Kick Bokscularda Kuşak Sınavı Heyecanı

Spor Yayın: 20 Mart 2018 - Salı - Güncelleme: 20.03.2018 15:48:01
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2618 okunma
Google News

Kütahya'da Kick Bokscularda Kuşak Sınavı Heyecanı

İlimizde Gençlik Merkezi Spor Kulübü, Ejderya Spor Kulübü, Tavşanlı Gençlik Merkezi Spor Kulüplerindeki Kick Bokscu sporcuların kuşak terfi sınavları başladı.

Öncelikle Kütahya Gençlik Merkezi ve Tavşanlı Gençlik Merkezi Spor Kulüpleri sporcuları bu heyecanı yaşadılar. Yaklaşık 80 sporcunun katıldığı sınavlarda sporcular kuşak atlamak için hem heyecanlı hem de yoğun bir çaba içerisindeydiler. Bilahare de bir üst kuşağa terfi etmenin mutluluğunu yaşadılar.

Daha sonra ilimizde Kick Boksun en yoğun olarak yapıldığı salon olan Ejderya Spor Kulübünde de sporcular aynı heyecanı yaşadılar. Ejderya'da da 32 sporcunun yaşadığı kuşak heyecanı 3 aylık emeklerinin karşılığında bir üst kuşağa terfi etmenin heyecanıydı.

Önümüzdeki günlerde Emet ilçesinde yapılacak olan Geleneksel 2. Emet Termal Kick Boks Şampiyonası'nda yarışabilmek için gerekli kuşak seviyesine gelme noktasında daha yoğun bir çalışma yapmayı arzulayan sporcular ve Ejderya Kulüp Yöneticisi Umut YASAN, Emet'teki şampiyona da iddialı bir biçimde kupa ve madalyalara talip olduklarını belirttiler.

Kuşak atlayan tüm sporcularımızı tebrik ediyor, Emet'te yapılacak şampiyonada başarılar diliyoruz. - DORUK

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.