Kütahya'da FETO'den 7 Devlet Memuru gözaltına alındı

Asayiş Yayın: 11 Ekim 2016 - Salı - Güncelleme: 11.10.2016 17:14:31
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
4128 okunma
Google News


Kütahya Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Fetullahçı Terör Örgütüne yönelik olarak yaptıkları operasyon kapsamında 7 devlet memurunu gözaltına aldı.
 
 Fetullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanmasına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında Kütahya Emniyet müdürlüğüne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri sabah saatlerinde operasyon düzenleyerek 7 devlet memurunu evlerinde yaptıkları aramanın ardından gözaltına aldı. Gözaltana alınan M.R.Ö. (Sağlık memuru), Öğretmenler Y.Y., S.B., A.Ö., Sağlık teknisyeni M.Y., sözleşmeli memur M.Y. ve dernek başkanlığı yapan K.K. DPÜ Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki sağlık kontrollerinin ardından sorgulanmak üzere KÜtahya Emniyet Müdürlüğ Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne götürüldü. Operasyonların devam edeceği öğrenildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.