KÜTAHYA'DA ESKİ SEVGİLİ DEHŞETİ

Asayiş Yayın: 31 Ocak 2017 - Salı - Güncelleme: 31.01.2017 16:30:33
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
6040 okunma
Google News

Kütahya’da kız arkadaşıyla yürüyüş yapan bir kişi yollarını kesen kız arkadaşının eski sevgilisini bıçaklayarak ağır yaraladı.

Olay akşam saatlerinde Ali Paşa Mahallesi Merkez Sokak üzerinde bulunan kız öğrenci apartı önünde meydana geldi. İddiaya göre Ümit S. (20) kız arkadaşı H.G. (18) ile yürüyüş yapmaya çıktı. Merkez sokağa geldikleri esnada yollarını H.G.’nin eski erkek arkadaşı Yasin T. (27) keserek tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle Ümit S. Yanında taşıdığı bıçakla Yasin T.’yi kolunun altından ve sırtından iki kez bıçaklayarak kız arkadaşıyla olay yerinden kaçtı. Kanlar içinde yere düşen Yasin T.’yi gören vatandaşlar polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri aşırı kan kaybeden Yasin T.’ye ilk müdahaleyi yaparak ambulansla DPÜ Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine götürdü. Durumu ağır olan yaralı ameliyata alındı. Polis çevrede yaptığı araştırmalar sonrasında tespit ettiği olayın firari şüphelisi Ümit S.’nin yakalanması için çalışma başlattı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.