Kütahya'da Ceset Bulundu

Kütahya'da Ceset Bulundu

Asayiş Yayın: 12 Ekim 2014 - Pazar - Güncelleme: 12.10.2014 17:45:34
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
3965 okunma
Google News

 


Kütahya'da bir evin yanındaki garajda gözleri ve ağzı koli bandı ile bantlanmış, elleri iple arkadan bağlı poşet ve brandaya sarılı üzerinde 53 yaşındaki Ramazan Cengiz adına düzenlenmiş kimlik olan bir erkek cesedi bulundu. 

Olay, Cemalettin Mahallesi Refik Koraltan Sokak'ta ortaya çıktı. Uzun süredir kullanılmayan bir evin yanındaki baraka şeklindeki garaja giren sahipleri, Mavi renkteki bir branda içerisinde poşete sarılı, elleri arkadan bağlı, ağzı ve gözleri koli bandıyla bantlanmış olan bir erkek cesediyle karşılaştı. ihbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Yapılan araştırmada ceset üzerinden Ramazan Cengiz'e ait kimlik çıktı. Bir-kaç hafta önce boğularak öldürüldüğü sanılan ceset otopsi için Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. 

Kütahya Emniyet Müdürlüğü yetkilileri olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü bildirdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.