Kütahya'da ceset bulundu

Yaşam Yayın: 24 Haziran 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 24.06.2020 14:55:35
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
1415 okunma
Google News

Kütahya'da ceset bulundu

 

 

 Kütahya merkeze bağlı Büyüksaka köyünde, mantar toplamak için evden çıkan ve geri dönmeyen Musa Tokdemir'in (87) köy yakınındaki buğday tarlasında cansız bedeni bulundu.Büyüksaka köyünde oturan Musa Tokdemir, mantar toplamak için traktörüyle evinden çıktı. Bir süre sonra geri dönmemesinden şüphelenen oğlu, çevrede yaptığı aramalarda bulamayınca Jandarma Komutanlığına başvurdu. İhbar üzerine Jandarma ve AFAD ekipleri ve bölge halkı kayıp olan Musa Tokdemir'i aramaya başladı.

 

CESEDİ BUĞDAY TARLASINDA BULUNDU

 

Akçamescit Köyü Varak mevkiinde Tokdemir'in traktörüne ulaşan ekipler, 700 metre ilerideki buğday tarlasında ise Musa Tokdemir'in cansız bedenini buldu. Savcılık ve jandarma ekiplerinin incelemesinin ardından Tokdemir'in cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için hastane morguna kaldırıldı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.