Kütahya CHP İle Büyüyecek

Kütahya CHP İle Büyüyecek

Siyaset Yayın: 27 Ekim 2015 - Salı - Güncelleme: 27.10.2015 14:19:54
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2621 okunma
Google News

     CHP İl Başkanı Dr. Zeliha Aksaz Şahbaz, gazetemize yaptığı açıklamada, Kütahya’nın devlet hastanesi olmadığını, Hızlı trenin gelmeyeceğini, iflaslar, işsizlik, yoksullukla karşı karşıya olunduğunu belirterek, “AKP’nin Kütahya’yı aldatmasına daha ne kadar izin vereceğiz.” Dedi. 
    İl başkanı Şahbaz,yaptığı açıklamada, şunları söyledi; “Her şeyini kaybeden Kütahya çok ciddi ekonomik bunalımla savaşıyor, firmalar iflas ediyor, işsizlik ve yoksulluk artıyor. Hastane yapımı yıllardır yılan hikayesine döndü. AKP’lilerin rant paylaşımı kavgası nedeniyle hastane bir türlü yapılamadı. 
Eğitim araştırma dışında hizmet hastanesi olmayan devlet hastanesi olmayan Kütahya’da 7 Haziran seçimleri öncesinde AKP valisi, rektörü, milletvekili adayları ile birlikte komik bir şekilde hastane arsası açılışı yaptı. Hala yeni hastane yapımı konusunda çelişkili açıklamalar gelmeye devam ediyor. Somut bir adım yok. Kütahya hasarlı olan ve depreme dayanıksızdır yıkılması gerekir raporu bulunan Evliya Çelebi Araştırma Hastanesi ek binada can güvenliği olmadan sağlık hizmeti almaya devam ediyor. 
   Hızlı tren gelecekmiş yalanı ile oyalanıyoruz. Gidenler gitti, satıldı, yandaşlara peşkeş çekildi. Yıllardır yoksulluğa ve işsizliğe mahkum edilen Kütahya halkımız yalanlarla ve vaatlerle oyalanmaya izin vermeyecektir. 
   CHP ile Kütahya sahipsiz kalmayacak, komşu iller gibi büyüyen, zenginleşen bir il olacaktır. “

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.