Kütahya Belediyespor Voleybol Takımı, İnşaat, taahhüt ve yatırım şirketi İzka İnşaat ile reklam anlaşması

Spor Yayın: 31 Temmuz 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 31.07.2021 14:06:38
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1208 okunma
Google News

Kütahya Belediyespor Voleybol Takımı, İnşaat, taahhüt ve yatırım şirketi İzka İnşaat ile reklam anlaşması imzaladı.

Kütahya Belediyesinde yapılan imza törenine, Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Damcı, İzka İnşaat firma yetkilisi Şaziye Körkuyu, katıldı. Törende bir açıklama yapan Körkuyu, " Türkiyede ve Kütahyada inşaat sektörünün önde gelen firmalarından bir tanesi olarak, Kütahya Belediyespor Kulübü Voleybol Takımına maddi ve manevi katkı sağlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Spora yapacağımız desteğin, voleybola yapacağımız desteğin Kütahyanın geleceğine, gençlerimizin geleceğine destek olarak görmekle birlikte, bu desteğe kulüp yöneticileri ve sporcularımızdan en iyi şekilde karşılık geleceğine inanıyoruz. İş birliğimizin Kütahyamıza ve voleybol camiasına hayırlı olmasını temenni ediyor, sporcularımıza mücadele edecekleri sezonda İzka İnşaat olarak sonsuz başarılar diliyoruz." ifadelerini kullandı.

Kütahya Belediyesporun salon ve bireysel spor dalları olmak üzere 12 branşta mücadele ettiğini belirten Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Damcı ise, " Bugün burada 2 ay önce 1.lige yükselen voleybol takımımız ile İzka inşaat arasında reklam anlaşması için bir araya geldik. İzka inşaat, bu yıl mücadele edeceğimiz 1.ligde bize destek verecek. İzka inşaata voleybol takımıza verdikleri bu destek için teşekkür ediyoruz." şeklinde konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.