Kütahya Belediyesinden Yerli Malı Vurgusu

Eğitim Yayın: 20 Aralık 2020 - Pazar - Güncelleme: 20.12.2020 10:51:58
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
1609 okunma
Google News

Kütahya Belediyesi Gündüz Çocuk Bakımevi, çocuklara yurdumuzda üretilen yerli üretim ve tüketim mallarının önemini vurgulamak amacıyla yerli malı haftası etkinliği düzenledi.

Yurdumuzda üretilen ve tüketilen malların önemine vurgu yapmak amacıyla ve çocuklara yerli malı olgusunu öğretmek amacıyla Kütahya Belediyesi Gündüz Çocuk Bakımevi’nde Yerli Malı Haftası etkinliği düzenledi. Kütahya Belediyesi Gündüz Çocuk Bakımevi’nde eğitim gören çocuklarımız evde anneleriyle birlikte yaptıkları ürünleri getirerek etkinliğe renk kattılar. Çocuklarımız aileleri ile evlerinde yaptıkları sağlıklı ve yerli malı haftasına uygun ürünleri etkinlik çerçevesinde afiyetle yediler. Çocuklarımıza Yerli Malı Haftası bilinci düzenlenen etkinlikte yurdumuzda üretilen ve tüketilen ürünler tanıtıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.