KURUMLARARASI DART TURNUVASI

Spor Yayın: 07 Ocak 2018 - Pazar - Güncelleme: 07.01.2018 12:37:17
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
2248 okunma
Google News

VALİ AHMET HAMDİ NAYİR "KURUMLARARASI DART TURNUVASI"NA KATILDI
Kütahya Belediyesi tarafından Kütahya'da ilk kez "Kurumlararası Dart Turnuvası" düzenlendi.
 
18 kurumun yarıştığı turnuvaya Vali Ahmet Hamdi Nayir, DPÜ Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören, Belediye Başkan Yardımcıları Ali İhsan Ertaş ile Fatih Kölgeli, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadık Ölçen, STK Temsilcileri, bazı daire müdürleri ile çok sayıda davetli katıldı. 
 
İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan turnuvanın açılış konuşmasını Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Kölgeli yaptı. Katılımlarından dolayı herkese teşekkür eden Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Kölgeli, "Sizi burada ağırlamaktan dolayı mutluluk duyduk. İnşallah önümüzdeki süreçte de kurumlar arası turnuvaları farklı spor dallarında icra etmek istiyor, katılımlarınızı daha yüksek şekilde bekliyoruz" dedi. 
 
Sporun sosyal ilişkiler ve sağlıktaki rolüne dikkat çeken Vali Ahmet Hamdi Nayir, "Spora ait tesislerin kurulması, spora ait yarışmaların, programların düzenlenmesi hem Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzün hem Özel İdaremizin hem de Belediyenin görev alanında yer alan hususlardan. Sporun yaygınlaştırılmasını isteyen, toplumumuzun her ferdinin sporla buluşmasını isteyen bir anayasaya da sahibiz. Spor hayatımızın önemli bir yerini tutmak zorunda. Spor, hem sosyal ilişkilerimiz hem de sağlık bakımından bizler için önemli olan hususlardan biri. Her spor dalı mutlaka bir disiplini, bir dikkati gerektiriyor. Mutlaka uğrunda çalışmayı, özveri göstermeyi de gerektiriyor" ifadelerini kullandı. 
 
Düzenlenen faaliyetlerin kurumlararası iş birliğini geliştireceğini belirten Vali Nayir, "Kurumlararası işbirliğine olabildiğince ihtiyacımız var. Bu tür yarışmalar, programlar kurumlararası tanışmayı, yardımlaşmayı ve birlikte hareket etmeyi ortaya çıkarır. Ekip çalışmasına ihtiyaç duyulan yerlerde burada tanışan, burada birlikte olan personelimiz güzel Kütahya'mızın ihtiyaç duyduğu hususlarda da yardımlaşma kabiliyetini daha da geliştirmiş olurlar" diye konuştu. 
 
Konuşmaların ardından Vali Ahmet Hamdi Nayir ile diğer protokol üyeleri açılış atışını yaptı. 
 
Heyecanlı anların yaşandığı turnuvada Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü birinci, Gümrük Müdürlüğü ikinci, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü üçüncü oldu. 
 
Bireysel dalda ise Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden Mesut Aşkar birinci, Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğünden Ali Namaz ikinci, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünden Abdülsamet Kara üçüncü oldu. 
 
Kurumlararası Dart Turnuvası madalya ve kupaların verilmesinin ardından sona erdi. 
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.