Kuruçay'da Mehmetçiğimiz için dua

Gündem Yayın: 14 Mart 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 14.03.2018 10:19:23
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
2083 okunma
Google News

Kuruçay'da Mehmetçiğimiz için dua

GÖRÜNTÜLÜ

 

 Kütahya'nın Tavşanlı ilçesi Kuruçay Beldesinde Afrin harekatında bulunan Mehmetçiğimiz için dualar edildi.  
  Kuruçay Beldesinde düzenlenen etkinlikte Kuruçay Camiinde kılınan yatsı namazı sonrası Afrin harekatında bulunan Mehmetçiğimiz için dualar edildi.


  Kuruçay Beldesi halkı Afrin’e yönelik başlatılan Zeytin dalı Harekatı’nda görev alan TSK mensuplarına dualarla destek oldu.
  Kaymakam Yüksel Kara, Ak Parti İlçe Başkanı Nejat Tülek ve yönetimi İlçe jandarma Komutanı Tuğrul Demiryürek, Jandarma Komutanlığında görevli personel, Tavşanlı Emniyet Müdürü Turgay Temel,  Kuruçay Belde Belediye Başkanı Erhan Demiray ve belde halkının katıldığı etkinlikte mevlidi şerif okundu daha sonra “Zeytin Dalı Harekâtı”nın zaferle sonuçlanması için dua edildi.
  Daha sonra camii çıkışında cami cemaatine Türk Bayrağı dağıtılarak ikramda bulunuldu.


  Kaymakam Yüksel Kara, " Emparyalist güçlerin üzerimizde oynadıkları oyunları ve bu planları bozmak için, aynı zamanda terör oluşumlarını engelleyerek huzur ve güveni sağlamak için Fırat Kalkanı operasyonundan sonra Afrin operasyonu başlattı. Çok şükür ki kar kış ve soğuğa rağmen düzenlenen operasyonlarla Afrin merkez ele geçirilecek. Devletimiz, milletimiz ve ordumuz tam bir uyum içerisinde bu operasyonları yürütmekte. Kuruçay Beldemizde de bugün dualar ederek, salavatı şerifler getirerek destek veriyor. Burada bu organizasyonu yapan Kuruçay Belediye Başkanı Erhan Demiray'a teşekkür ediyorum. Maddi ve manevi desteklerde bulunuyorlar, katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

 


  Kuruçay Belediye Başkanı Erhan Demiray ise " Başta sayın Kaymakamımız Yüksel Kara ve davete icabet eden herkese teşekkür ediyorum. Burada Mehmetçiklerimiz için yapılan dualara ve programa katılan herkese teşekkür ediyorum. Düşman tüm güçleri ile de gelse bayrağımızı indirtmeyeceğiz. Azimli ve kararlı milletimizin bunlara fırsat vermeyeceğini Tavşanlı ilçesi Kuruçay Beldemizden bir kez daha gösterdik. Allah Mehmetçiğimizi korusun, vatanımızı korusun. Allah ülkemizi ve devletimizi daim etsin."  diyerek programa katılan herkese teşekkür etti.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.