Kültür ve Tarih Araştırmaları Dergisi İçin Tolanıldı

Kültür ve Tarih Araştırmaları Dergisi İçin Tolanıldı

Kültür Yayın: 16 Şubat 2015 - Pazartesi - Güncelleme: 16.02.2015 12:10:45
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3176 okunma
Google News

Tavşanlı ilçesinin Kültür ve Tarih’ine ışık tutan “Tavşanlı” dergisinin sekizincisi için ikinci toplantı düzenlendi. İlçe Kaymakamlığı ile Belediye’nin ortak projesi olan derginin bir arşiv niteliği taşıdığı, gelecek nesillere ilçe ve yöre hakkında ışık tutacağı ifade edildi.

Tavşanlı Kaymakamlığı ve Tavşanlı Belediyesi tarafından hazırlanan Kültür ve Tarih Araştırmaları dergisinin 8. sayısı basılacak. İki ay önce gerçekleştirilen toplantıdan sonra ikinci istişare toplantısı İlçe Kaymakamı Numan Hatipoğlu başkanlığında gerçekleştirildi. Tavşanlı Araştırmaları Gurubu yılda iki kez basılan ve sekizincisi hazırlanacak olan derginin içeriği hakkında bilgi alış verişinde bulundu.

Genel Yayın Yönetmenliğini Sağlık Meslek Lisesi Müdürü İsmail Kartal’ın üstlendiği derginin 8. Sayısı için fikir alışverişinde bulunuldu.

Tavşanlı Kaymakamı Numan Hatipoğlu, bu yıl 5. yaşına giren dergiyi Türkiye’ye örnek gösterdi. Derginin amacına ulaştığını, genç nesillere yaşadıkları yöre hakkında detaylı bilgiler aktarıldığını söyleyen Hatipoğlu “ Bu ilçede göreve başladığım yıl başlattığımız projemiz olgunlaştı. Gerçekten Türkiye’ye örnek gösterilecek bir çalışma yürüttüğümüzü düşünüyorum. Emeği geçen herkese de teşekkür ediyorum “ dedi

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.