Kültür Sanat Etkinlikleri Devam Ediyor

Çocuk Yayın: 15 Ocak 2019 - Salı - Güncelleme: 15.01.2019 12:19:10
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1961 okunma
Google News

Kütahya Belediyesinin Kültür Bakanlığından ödüllü tek özel tiyatro metni olan, Benim Güzel Pabuçlarım çocuk tiyatro oyunu minik tiyatroseverler ile buluştu.

Kütahya Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında yapılan çocuk tiyatrosunda bu hafta Benim Güzel Pabuçlarım çocuk tiyatrosu gösterimi, Kütahya Belediyesi Hezar Dinari Kültür Merkezinde sahnelendi.

Dersu Yavuz Altun'un yazdığı, Kürşat Karaman'ın yönettiği, Osman Doğan'ın genel sanat yönetmenliğini yaptığı ve tamamı Kütahya Belediyesi Şehir Tiyatroları öğrencilerinden oluşan oyuncu kadrosuyla hazırlanan, dekor - kostüm ve müzikleri Kütahya Belediyesi tarafından hazırlanmış ve ücretsiz olarak oynanan oyun, minik tiyatroseverler tarafından büyük ilgi gördü.

2 seans olarak oynanan "Benim Güzel Pabuçlarım" çocuk tiyatro gösterimi sonrası tiyatroculara günün anısına Belediye Başkan Yardımcısı Ali İhsan Ertaş tarafından hediye takdim edildi. Severek izlenen oyunun ardından oyuncular ve minik tiyatroseverler sahnede günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.