Kültür Elçilerimiz

Kültür Elçilerimiz

Kültür Yayın: 13 Kasım 2014 - Perşembe - Güncelleme: 13.11.2014 16:50:01
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3050 okunma
Google News

 

 

Kütahya  Sosyal Projelerinden olan “Şehrimi Tanıyorum” projesine 200 üniversite öğrencisi  Aizanoi Antik Kentini tanıtarak start verdi.

          Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı  Kamil Saraçoğlu, “seçim döneminde açıkladığımız Sosyal Projelerin birini daha hayata geçirdik. Şehrimiz 7000 yıllık tarihi geçmişi ile birçok medeniyete ev sahipliği yapmış tarih ve kültür şehridir. Bu noktada çok önemli bir potansiyele sahip olan şehrimizin en büyük eksikliği olan tanıtım faaliyetlerini burada yaşayan yaklaşık 50 bin üniversite öğrencimize yönelik olarak başlattık. Buradaki her bir öğrencimizin bir kültür elçisi olduğunu düşünüyor ve şehrimizin en iyi tanıtımının onların eliyle yapılacağını biliyoruz. Bu proje ile birlikte artık üniversite öğrencilerimiz Kütahya’da sadece sevgi yolu, Ulu Cami ve Kütahya Kalesi dışında bir yer olmadığını düşünmeyecek.” dedi.

        Bu noktada üniversite öğrencilerinden gelen şehrin  tanıtımı ile ilgili her türlü talebe açık olduklarını belirten Belediye Başkanı, bu şehre her üniversite öğrencisinin bir şeyler katabileceğini, bu potansiyelin gençlerde mevcut olduğunu ifade ederek, öğrencilerden katkı yapacak faaliyetlerde bulunmalarını beklediklerini belirtti.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.