Kul Fani, Dava Ebedi

Kul Fani, Dava Ebedi

Siyaset Yayın: 09 Nisan 2015 - Perşembe - Güncelleme: 09.04.2015 11:29:50
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2817 okunma
Google News

7 Haziran seçimleri önvesinde AK Parti'den Kütahya Milletvekili Aday Adayı olan Mehmet Demir bir açıklama yaparak süreci değerlendirdi. Açıklamasında Milletvekili adaylarına başarılar dileyen Demir, bu süreçte kendisine destek olan herkese teşekkür etti. Mehmet Demir ;

"Değerli dava arkadaşlarım
Ak parti büyük bir partidir.Belli bir kesimin değil doğudan batıya güneyden kuzeye herkezin partisidir.Bunun böyle olduğunu tüm Aday arkadaşlarımızla birlik ve beraberliğimizle herkese göstereceğiz.
Zaman birlik zamanıdır.Milletvekilliği listesinde yer almayışımız,bizleri bu Ak sevdadan asla vazgeçirmeyecek.Aksine tüm dava arkadaşlarımızla Türkiye sevdamızın ve davamızın peşinde olup, listede yer alan dört adayımız ile sokak sokak Türkiye’ mizin imar ve inşaası için çalışacağız.Ben bu partinin bir neferiyim ve bulunduğum konumda da hizmet etmeye devam edeceğim.ALLAH'ın takdirine boynumuz kıldan incedir.Tereddütsüz rıza göstermek esastır.Bu konuda nefsi düşünmem mümkün değildir.
Bugün netice ne olursa olsun bu mukaddes davada hizmete her zaman varım. Hepimizin tek bir amacı var güçlü bir şekilde sandıktan çıkma vakti.Bu vesile ile Adaylarımız Sükrü NAZLI,Vural KAVUNCU,İshak GAZEL ve Ahmet TAN 'a hayırlı olsun dileklerimle beraber Başarılar diliyorum. Aday Adaylığım sürecinde bize destek olan bütün Gönüldostlarımıza ve arkadaşlarıma, teşkilat mensuplarımıza, STK'larımıza en kalbi teşekkürlerimi sunuyorum.
Bu yolda yürümeyi şeref sayan herkese binlerce selam olsun.
KUL FANİ, DAVA EBEDİ." ifadelerini kullandı. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.