KÜGİAD'IN BAŞSAVCI ZİYARETİ

KÜGİAD'IN BAŞSAVCI ZİYARETİ

Gündem Yayın: 06 Haziran 2014 - Cuma - Güncelleme: 06.06.2014 11:29:54
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 49 sn.
2777 okunma
Google News

Kütahya Genç İşadamları Derneği Yönetim Kurulu üyeleri (KÜGİAD) Kütahya Cumhuriyet Başsavcısı Atilla Aslan’ı nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Aslan’ı makamında gerçekleştirilen ziyarete KÜGİAD Başkanı H.Mithat Delen ile birlikte Yönetim Kurulu üyeleri Erol Akdemir, M. Selman Hatipoğlu, Osman Baş, Gökhan Karaaslan, Naciye Özkalkan, Nida Öztuğcu katıldı. KÜGİAD Başkanı H.Mithat Delen:”Kütahya’da güzel işlerin olması için çalışıyoruz. Kütahya için neler yapabiliriz .Kütahya için yapılacak olan tüm hizmetlerde dernek olarak destek olmaya devam edeceğiz.” dedi.
Kendisine yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başsavcı Atilla Aslan kendilerinin Kütahya adına yapılacak olan her türlü hizmete destek olacaklarını ve KÜGİAD üyelerine yapmış oldukları ziyaretten dolayı teşekkür etti.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.