KUDÜSLÜ SPORCULARDAN VALİ AHMET HAMDİ NAYİR’E ZİYARET

Spor Yayın: 15 Ağustos 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 15.08.2018 16:31:49
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3146 okunma
Google News

KUDÜSLÜ SPORCULARDAN VALİ AHMET HAMDİ NAYİR’E ZİYARET
1976 yılında Kudüs’te kurulmuş olan Kudüs Evlatları Spor Kulübü oyuncuları, Vali Ahmet Hamdi Nayir’i ziyaret etti.
Kabullerinden dolayı Vali Ahmet Hamdi Nayir’e teşekkürlerini sunan kulüp başkanı Sobhy Fathy Sayam, “Burada, bizi kendi evimizdeymişiz gibi kucaklayan sizlerin yanında olmaktan büyük mutluluk duyduk.  Filistin halkı olarak Türkiye hep yanımızda durmuştur. Aynı şekilde bizlerde daima Türkiye’nin yanında duruyoruz. Biz Kudüs’ün kalbinden eski Kudüs’ten geldik. Mescid-i Aksa surlarına 10 metre mesafede eski Kudüs’te surlar içerisinde kurulan 5 dönüm arazi içinde bir spor tesisimiz var. Bu tesiste çocuklarımızla hem spor faaliyetleri düzenliyoruz hem de çocuklarımıza Kudüs’ü sahiplenme bilincini vermeye çalışıyoruz. Bizleri en samimi duygularınızla ağırladığınız için teşekkür ederiz.” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Vali Ahmet Hamdi Nayir, “Aramızdaki tarihe, inanca ve kültüre dayalı olan yakınlığımız dolayısıyla Filistin’in çekmiş olduğu sıkıntıları Türkiye yüreğinde hmiştir. Türkiye ne zaman sıkıntıya girse yanımızda htiğimiz milletlerden bir tanesi de Filistin olmuştur. Sizleri İlimizde ağırlıyor olmaktan mutluluk duyduk.” dedi.
İHH İnsani Yardım Vakfı Kütahya Şubesi misafirperverliğinde on gün süre ile İlimizde ağırlanacak olan Kudüs Evlatları Spor Kulübü oyuncuları, Kütahya Belediyesi, Kütahya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü sponsorluğunda düzenlenen futbol müsabakalarına da katılacak.
Ziyarette, İHH Kütahya Şube Başkanı Mustafa Yenipazar ve Başkan Yardımcısı Muhammed Ziya Afifi’de bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.