KSBÜ Ana Branşlarda Randevu Sorunu Çözülüyor

Sağlık Yayın: 08 Mayıs 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 08.05.2019 23:40:56
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
2170 okunma
Google News

REKTÖR KAVUNCU : "KÜTAHYA'YA SÖZÜMÜZ VAR. SAĞLIK HİZMETLERİNDE, ANA BRANŞLARDA RANDEVU SORUNUNU ÇÖZÜYORUZ "

KSBÜ 'ye yeni atanan 11 Öğretim Üyesi için Rektörlük tarafından tören düzenlendi. Rektör   Prof. Dr. Vural Kavuncu, Kütahya’ya sözünün olduğunu hatırlatarak, ‘’Sağlık hizmetlerinde, ana branşlarda randevu sorununu çözüyoruz.’’ dedi.

 Rektör  Prof. Dr. Vural Kavuncu yeni atanan 11 Öğretim Üyesi’ni makamında kabul etti. KSBÜ Rektörü Prof Dr Vural Kavuncu ile birlikte Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Çekirdekçi, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Duygu Perçin Renders ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Cem Algın öğretim üyelerine çiçek takdim ederek, başarı dileklerinde bulundular.

Üniversiteye yapılan yeni atamalar hakkında Rektör Kavuncu şu açıklamalarda bulundu: ‘’Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi ilimizde ‘Sağlık Temalı’ ve 2’nci Devlet Üniversitesi olarak geçtiğimiz sene kurulmuş, Eylül ayında da Rektör ataması gerçekleşmişti. Göreve geldiğimiz ilk aylarda kamuoyuna yeni Sağlık Üniversitesinin hedeflerini anlatmış, Üniversitemizin şehrimize, ülkemize, bilim dünyasına katkı verecek, yeni nesil Üniversite olacağını söylemiştik. Bütün bu hedeflerimiz için en önemli öncelik yeter sayıda ve nitelikli bir akademisyen kadrosuna sahip olmaktı. Daha önceki senelerde gerek kadro imkanlarının yetersizliği gerekse de başvuruların olmayışı, doktorlarımızdan diğer illere ve özel hastanelere yoğun geçişler, nihai olarak da 15 Temmuz sonrası yaşanan süreç Tıp Fakültesinde kan kaybına neden olmuş, hem eğitim hem de sağlık hizmetleri yönüyle aksamalar oluşmuştu. Zaman kaybına tahammülümüz yoktu, bu nedenle hızlı hareket ettik. İlk kadro ilanlarımızla birlikte 50 ye yakın öğretim üyesi ataması gerçekleştirdik, yeni ilanımızla birlikte 40 öğretim üyesi daha alıyoruz."

“HER GEÇEN GÜN HASTANEMİZDE YENİLİKÇİ VE YÜKSEK NİTELİKLİ SAĞLIK HİZMETLERİ VERİLİYOR’’

Bugün de Çocuk Cerrahisine Doç. Dr. İbrahim Uygun, Kadın Hastalıkları ve Doğum AD’ye Dr. Öğr. Üyesi Cenk Soysal, Dr. Öğr. Üyesi Özlem Erten, Dr. Öğretim Üyesi Onur İnce, Radyasyon Onkolojisi AD’ye Dr. Öğr. Üyesi Ali Türk, Çocuk ve Ruh Sağlığı Hastalıkları (Çocuk Psikiyatrisi) AD’ye Selçuk Özkan, İç Hastalıkları AD’ye Dr. Öğrt. Üyesi Sertaş Erarslan, Ortopedi ve Travmatoloji AD’ye Dr. Öğr. Üyesi Nihat Demirhan Demirkıran, Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon AD’ye Dr. Öğr. Üyesi Aysun Özlü, Diş Hekimliği, Ağız Diş Çene Cerrahisi AD’ye Dr. Öğr. Üyesi Melike Başaran, Hemşirelik, İç Hastalıkları Hemşireliği AD’ye Dr. Öğr. Üyesi Havva Gezgin Yazıcı’nın atamalarını gerçekleştirdik. Yeni kadrolarımız ile hem eğitim hem de sağlık hizmetlerinde büyük bir güç kazanmış oluyoruz. Kütahyalı hemşehrilerimize Evliya Çelebi Hastanesi’nde ana branşlarda randevu sorununu çözeceğiz diye bir söz vermiştik. Şimdi hem ana branşlarda hem de yan dal branşlarında bir rahatlama oldu. Hem de her geçen gün hastanemizde yenilikçi ve yüksek nitelikli sağlık hizmetleri veriliyor. Bundan dolayı mutluluk duyuyoruz. Üniversitemizin gelişmesi ve büyümesi devam edecek.’’

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.