Köylere Hizmet Götürme Birliği 2019 Yılı Bütçesi 13 MilyonTL

Gündem Yayın: 22 Kasım 2018 - Perşembe - Güncelleme: 22.11.2018 14:41:09
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
2709 okunma
Google News

Köylere Hizmet Götürme Birliği 2019 Yılı Bütçesi 13 Milyon TL

 

Tuna İŞLEYEN / GÖRÜNTÜLÜ

 

                Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde Köylere Hizmet Götürme birliğinin Kasım ayı olağan meclis toplantısı yapıldı.

 

                Kaymakam Yüksel Kara, Köylere Hizmet Götürme Birliği toplantısında, ilçede bütün köylerin ihtiyaçları doğrultusunda Birlik Encümeni, İl Genel Meclisi, İl, ilçe Özel İdaresi ve muhtarlarla uyumlu bir çalışma sürdürüldüğünü söyledi. Birlik Başkanı Tavşanlı Kaymakamı Yüksel Kara’nın başkanlığında, Meclis Üyesi olan Tavşanlı İl Genel Meclis Üyeleri ile İlçeye bağlı köy muhtarlarının katılımıyla, Tavşanlı Yeni Hükümet Konağı Konferans Salonunda gündemde bulunan konuları görüşmek ve karara bağlamak üzere toplandı.

Toplantıdan kesit :  https://www.youtube.com/watch?v=9YQ0t32iW9U

 

                Açılış konuşmasını yapan Kaymakam Yüksel Kara; çalışmalar ve yatırımlar ile ilgili verdiği bilgilerde; ilçede bütün köylerin ihtiyaçları doğrultusunda Birlik Encümeni, İl Genel Meclisi, İl, İlçe Özel İdaresi ve muhtarlarla uyumlu bir çalışma sürdürüldüğünü belirterek bundan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İl Genel Meclis Üyeleri, muhtarlar ve Birlik Encümen Üyeleri ile birlikte bu yıl içinde yapılan olumlu ve verimli çalışmalar neticesinde, 2019 yılı için tahmini 13 milyon TL'lik  bütçe oluşturulduğunu, bunun da 95 oranında yatırım harcamalarına ayrıldığını söyledi.

 

                Meclis gündemi gereğince; 2019 yılında 13 Milyon TL Gelir ve Gider Bütçesi teklifi oylanarak kabul edildi.

 

                Birlik kepçesinin çalışma saat ücreti ile köy katılma payları, konuları görüşülerek kabul edildi.

 

                Birlik Müdürü Necati Derin tarafından 2018 yılına ait çalışmalar meclis üyelerine slayt halinde aktarılmasından sonra, 2014-2019 dönemine ait son meclis toplantısı olması nedeniyle Birlik Müdürü Necati Derin tarafından son 5 yılda Tavşanlı köylerine yapılan yatırım ve faaliyetler kısa sunum halinde muhtara anlatıldı.

 

                Yapılan çalışmaların ortaya çıkardığı güzelliğin anısına, Tavşanlı Kaymakamı ve Birlik Başkanı Yüksel Kara tarafından, başarılı ve uyumlu çalışmalara verilen katkı ve destekleri nedeniyle İl Genel Meclis Üyelerine,  köy muhtarları adına Birlik Encümeni muhtar üyelerine plaket verildi. Birlik Meclisini temsilen de İl Genel Meclis Başkan Vekili Ramazan Aydemir ile Birlik Müdürü Necati Derin tarafından da Kaymakam Yüksel Kara’ya teşekkür plaketi verildi.

 

                Meclis üyeleri, daire müdürleri, muhtarlarla birlikte çektirilen aile fotoğrafı sonrasında, topluca kaynaşma yemeği verildi.

Ak Parti ilçe Başkanı Nejat Tülek de alınan kararların ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni etti. 

 

              

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.