KOSBİAD OSB İÇİN ÇALIŞACAK

KOSBİAD OSB İÇİN ÇALIŞACAK

Gündem Yayın: 24 Nisan 2014 - Perşembe - Güncelleme: 24.04.2014 14:45:44
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
6231 okunma
Google News


Kütahya’da kısa bir süre önce iş dünyasını ve özellikle Organize Sanayi Bölgesi’ndeki yatırımcıları yakından ilgilendiren bir Sivil Toplum Kuruluşu faaliyetlerine başladı. Kısa adı KOSBİAD olan Kütahya Organize Sanayi Bölgesi İşadamları Derneği, 28 Mart 2014 tarihinde yapılan genel kurul toplantısı sonrasında yapılan görev dağılımı ile çalışmalarına başladı. KOSBİAD’ın kurucu yönetim kurulunda başkanlık görevine seçilen A.Volkan Turgut, amaçlarının Organize Sanayi Bölgelerindeki üretim portföyüne katkı sağlamak olduğunu belirterek:”İlimizde OSB’lerinin dolması ve gelişmesi ile birlikte yatırımcı işadamlarını temsil ve sorunlarının çözümü noktasında bir Sivil Toplum Kuruluşuna ihtiyaç duyuluyordu. Bu bağlamda yaptığımız görüşmeler sonrasında KOSBİAD adı altında derneğimizi kurduk ve faaliyetlerimize başladık. KOSBİAD bünyesinde özellikle OSB’deki yatırımcıları bulunduran bir STK olarak OSB’lerin gelişmesine ve üretim portföyünün armasına katkı sağlayacaktır.”dedi. Kütahya Organize Sanayi Bölgesi İşadamları Derneği’nin kurucu Yönetim Kurulu’nda görev dağılımı şöyle gerçekleşti:

Başkan: Ahmet Volkan Turgut(Erefe Tekstil)
Başkan Yardımcısı: Emin Yüce (Keramika Seramik)
Başkan Yardımcısı: Tolga Eskioğlu(Derya Madencilik)
Genel Sekreter: Zeyid Damar (Martur)
Sayman: Ali Öztürk(Süleymanoğlu)
Yönetim Kurulu Üyeleri: Tuğrul Baran (Lav –Gürallar Artcraft), Merve Özçınar Gül(Özçınarlar), Halit Uluergüven(Halit Metal), Kemal Olçar(Hürok Marble)

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.