Korona Denetimleri

Asayiş Yayın: 06 Kasım 2020 - Cuma - Güncelleme: 06.11.2020 18:46:32
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
1682 okunma
Google News

 Korona Denetimleri 

 

Tuna İşleyen / GÖRÜNTÜLÜ


Tavşanlı’da son günlerde artış gösteren Kovid-19 vakalarına ilişkin olarak ilçedeki tedbirleri arttırılırken, denetim ekipleri faaliyetlerini de sıklaştırdı. 

Son günlerde artan koronavirüs vakalarının ardından tedbir ve denetimler de tüm hızıyla sürdürülüyor. Bu çerçevede İçişleri Bakanlığı’nın 81 ile gönderdiği Kovid-19 genelgesi kapsamında Tavşanlı genelinde resmi kurumların katılımıyla ortak bir denetim gerçekleştirildi. Tavşanlı ilçe merkezi ve Cuma pazarında yapılan denetimlere Kaymakam Erdoğan Kanyılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Naci Erarslan ile daire ve kurum amirleri de katıldı. Ayrıca Tavşanlı Belediyesi birim amirleri ve personelinin de iştirak ettiği denetimler yarın Cumartesi pazarında devam edecek. Denetimlere katılan ekipler; maske, mesafe ve hijyen konularında vatandaşlara bire bir uyarılarda bulunuyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.