Korfbol takımı sporcuları, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ı ziyaret etti

Spor Yayın: 24 Şubat 2022 - Perşembe - Güncelleme: 24.02.2022 11:41:20
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1221 okunma
Google News

Kütahya Belediyespor Kulübü bünyesinde faaliyetlerine devam eden korfbol takımı sporcuları, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ı ziyaret etti.

Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, makamında ağırladığı Kütahya Belediyespor Kulübü Korfbol takımı oyuncularına başarılar diledi. Başkan Işık, “Korfbol Takımı sporcuları ve antrenörleri ile birlikteyiz. Belediyemizin sporcusu olarak bizleri ziyarete geldiler. Öncelikle bu yıl Kütahya Belediyespor Kulübümüzün altında oluşturduğumuz bu takımımızın hayırlı olmasını diliyorum. Gerek sporcularımıza gerekse hocalarımıza başarılar diliyorum. Şehrimizin ve belediyemizin adını ülkemizde ve dünyada duyurmaya devam edecek bu sporcularımızı bundan sonraki günlerde heyecanla izleyeceğiz. Belediyemizin imkanları ile ne yapılabilecekse, sonuna kadar sizleri destekleyeceğiz. 13 branşta Kütahya Belediyespor Kulübümüz olarak spor müsabakalarına katılıyoruz. Kütahya’nın ve Kütahya Belediyesinin bir sporcusu olmanın onurunu yaşadığınızı biliyorum. Bunun çok büyük bir marka olduğunu, mutlaka Türkiye’de ve Dünya da bu ismin tanınması konusunda sizlerin çaba göstereceğini düşünüyoruz. Elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz” dedi.

Korfbol Takımı Antrenörü Fahri Berke Karaçay ise, “Kadın ve erkeğin bir arada oynadığı, dayanışma içinde mücadele ettiği, sahada kıran kırana geçen müsabakalar yaşadığımız bir spor dalı korfbol. Kütahya’da 6-7 yıldır aktif haldeydik ancak belediyemizin desteği ile bunu bu yıl süper lige taşıdık. Süper lig mücadelemiz mart ayında başlayacak. Başkanımızın desteği ile bu yılda başarıya ulaşacağız” dedi.

Korfbol sporcuları farklı ve yeni bir spor dalını yaptıklarını ve küçük yaş grubu çocuklara bu sporu tanıştırdıklarını ifade ederek, Başkan Işık’a destekleri için teşekkür ettiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.