Köprüören Tek Termik İlkokulu Başarısı

Köprüören Tek Termik İlkokulu Başarısı

Eğitim Yayın: 16 Mart 2015 - Pazartesi - Güncelleme: 16.03.2015 08:52:07
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4981 okunma
Google News

KÖPRÜÖREN TEK TERMİK İLKOKULU RESİM YARIŞMASINDA ÜÇÜNCÜ OLDU!

 

“Köprüören Tek Termik İlkokulu 3. Sınıf öğrencisi Mehmet Sefa Tıngır büyük bir başarıya imza atarak ilkokullar arası resim yarışmasında üçüncüsü olarak okuluna büyük gurur yaşattı.

 

         12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma ve Anlama konulu resim yarışmasında Köprüören Tek Termik İlkokulu 3-B Sınıfı öğrencisi  Mehmet Sefa TINGIR il üçüncüsü Olarak ödülünü yapılan törende belediye başkanı Kamil SARAÇOĞLU’ndan aldı.

Okul müdürü Ahmet ERBAŞ  okul olarak amaçlarının eğitim ve öğretim yanında sanat ve spora da önem veren mutlu bireyler yetiştirmek olduğunu açıkladı.En büyük ideallerinin köyde olsa yeni Ahmet Yakupoğulları ve Hasan Yüceleri keşfetmek olduğunu belirten okul müdürü Ahmet ERBAŞ hem öğrenciyi hem de ailesini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

      Son olarak öğrenci velisi  Cemal TINGIR çocuklarının çalışmalarından gurur duyduklarını ve her zaman desteklemek  istediklerini dile getirdiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.