Konferans Salonunda İlk Toplantı Muhtarlarla

Gündem Yayın: 13 Ekim 2018 - Cumartesi - Güncelleme: 13.10.2018 12:29:09
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2311 okunma
Google News

Kaymakamlık Konferans Salonunda İlk Toplantı Muhtarlarla 

Tavşanlı Kaymakamlığı Yeni Hükümet Konağını konferans salonunda  İlçe Nüfus Müdürlüğünün organize ettiği muhtarlara yönelik bilgilendirme ve hizmet içi eğitim programı tamamlandı.

Ayrıca Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığında 2019 yılında görev yapacak Mütevelli Heyetinde, köy muhtarlarını temsilen Şahmelek köyü muhtarı Hüseyin Daşdemir ile Mahalle muhtarlarını temsilen Kuruçay Kocapınar Mahallesi muhtarı Ömer Akan yeniden seçildi.

Toplantıya Kaymakam Yüksel Kara, İlçe Milli Eğitim Müdürü Salim Karaboğa, Emniyet Müdürü Turgay Temel, Jandarma Komutanı Binbaşı Tuğrul Demiryürek, Yazı İşleri Müdürü Salih Bülbül, Nüfus Müdürü Ali Yurduseven, ilçe Özel İdare Müdürü Necati Derin, Vergi Dairesi Müdürü Ali Dal, İşkur Müdürü Muhterem Aksoy ve muhtarlar katıldı.

Muhtarların şikayetleri üzerine yem satışı yapan firmalarda denetimler zabıta ekipleri tarafından gerçekleştirildiği Kaymakam Kara tarafından toplantıda belirtildi.

Diğer taraftan köylerde çöp toplama konusunda yetkili firma ile olayın mahkemeye intikal ettiğini belirterek, çöpler konusunda firma yetkilileri ile de görüşüldüğünü kaydetti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.