Köln İSM fuarına büyük ilgi

Gündem Yayın: 01 Şubat 2017 - Çarşamba - Güncelleme: 01.02.2017 13:11:42
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4114 okunma
Google News

  Tatlılar ve atıştırmalıklar için dünyanın en büyük fuarında Kütahya firmasına büyük ilgi. 
 Köln'de düzenlenen 2017 İSM fuarına Türkiye İstanbul İhracatçı Birliği'nin milli katılımında Kütahya'mızı  Ceyda Gıda Madd Tic ve San Ltd Şti HAYMA ANA Markası ile temsil ediyor. Miras Lezzetler, HAYMA ANA markaları ile atalarımızın yadigarı mantı, tarhana, erişte, yufka, börek ve çeşitleri, kurabiyeyi ( Kaşgarlı Mahmud, Kutad Lubikig eserinde çukmin yani Türklerin tatlı ekmeği diye bahseder) tanıtıyor. 

Şirket sahibi Halit Ceylan fuarda ziyaretçileri ile bizzat ilgilenmektedir. Halen Almanya, Belçika ve Fransa ya ihracat yapan firma ,Avrupadaki Türk ve yabancı firmaları ile yeni anlaşmalar yaptıklarını, kısa bir süre içinde Amerika'ya da ürünlerini gönderecek. Halit Ceylan  fuarın Kütahya ve Ceyda Gıda tanıtımı açısından çok verimli olduğunu belirtti.
  Avrupa Kütahyalılar Federasyon Başkanı Adil Emsen   Ceyda Gıda Madd Tic ve San Ltd Şti sahibi Halit Ceylan'a fuarda ziyaret etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.