Kocaman bir aileyiz

Gündem Yayın: 18 Mayıs 2019 - Cumartesi - Güncelleme: 18.05.2019 12:35:37
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
1460 okunma
Google News

BİZ KOCAMAN 
BİR AİLEYİZ

Kütahya’da görev yapan gazeteciler ve aileleri Kütahya Gazeteciler Cemiyeti tarafından geleneksel hale getirilen iftar programında bir araya geldi. Bengisu Tesislerinde verilen iftar yemeği geniş bir katılımla gerçekleştirilirken, gazeteciler birlik ve beraberlik örneği sergiledi

 


Kütahya Gazeteciler Cemiyeti, Ramazan ayı nedeniyle başlattığı iftar birlikteliğini bu yıl da tekrarlayarak, Kütahya Merkez ve ilçelerde faaliyet gösteren üyelerini iftar sofrasında buluşturdu. İftar programına Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu (TGK) Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Abdioğulları, Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam, yönetim kurulu üyeleri Semra Tozaraydın, Ramazan Aydemir, Ahmet Emre Özevren, Ramazan Doğan, televizyon, ajans ve gazete temsilcileri, gazete sahipleri, yöneticileri ve muhabirleri katıldı. 

 


‘BÜYÜK BİR ÖZVERİ İLE ÇALIŞIYORUZ’
İftar programı sonrasında konuşan Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam, tüm basın çalışanlarının Ramazan ayını tebrik etti. Basının toplumu güvenilir bir şekilde bilgilendirme noktasında kilit bir görev üstlendiğine değinen Sağlam, Kütahya’da faaliyet gösteren gazetecilerin büyük bir özveri ile çalıştıklarını söyledi. Sağlam, “Halkı bu noktada bilgilendirme ve aydınlatmada çok önemli görevler üstlendiğinizi biliyorum. Bu yaptığınız görevlerden dolayı da hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Kütahya menfaatleri doğrultusunda üzerimize düşen tüm görevleri yapıyoruz ve bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz. Cemiyetimiz tarafından düzenlenen iftar programında sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Bu yıl ailelerimizde birlikte bir iftar programı düzenledik. Bu davetimize eşinizle ve çocuklarınızla katılarak bir kez daha Kütahya Gazeteciler Cemiyetinin ne kadar büyük bir aile olduğunu herkese gösterdik. Kütahya Merkez ve ilçelerdeki tüm gazeteci arkadaşlarımızı cemiyetimiz çatısı altında görmek bizi ayrıca mutlu ediyor. Huzur, sağlık ve mutluluk içerisinde Ramazan Bayramı’na erişmenizi, bayramı huzur ve mutluluk içerisinde geçirmenizi Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum” dedi. Son olarak katılımcılara teşekkür eden Başkan Sağlam, Gazeteciler Cemiyeti faaliyetlerinin bundan sonra da tüm hızıyla süreceğini sözlerine ekledi. Basın mensupları ise yaşanan bu birlik beraberlik ve hizmetler için Cemiyet Başkanı Erkan Sağlam ve yönetim kuruluna teşekkür ettiler.

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.