KOCA'DAN HASTANE ZİYARETİ

KOCA'DAN HASTANE ZİYARETİ

Gündem Yayın: 12 Eylül 2013 - Perşembe - Güncelleme: 12.09.2013 11:18:28
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3372 okunma
Google News

BAŞKANDANHASTANE ZİYARETİ

 

Emet Belediye başkanı Mustafa KOCA beraberinde AK parti kadın kolları ilçe başkanı  Serpil MALLI ve kadın kolları yönetimi ile birlikte Emet Devlet hastanesi yönetimini ve hastanede tedavi gören vatandaşları ziyaret etti.

Hastalıkların hayatımızın göz ardı edilemez gerçeklerinden olduğunu belirten başkan KOCA “ Hasta insanlarımız, sağlığında beraber olduğu insanları hastalandıklarında da yanlarında görmek isterler. Hastalık anında hepimiz çok daha fazla duygusallaşırız. Bugün kadın kolları teşkilatımız ile birlikte hastanemize gelerek hastalarımıza şifa temennilerimizi ilettik. Sorunları olup olmadığını dinledik. Onların dert ve sıkıntılarını paylaşıp hayır dualarını aldık.Tüm hastalarımıza Allah’tan acil şifalar diliyorum ” dedi.

Hastane ziyaretlerinde  yatılı hastaları  ve dializ servisini ziyaret eden heyet poliklinikte sıra bekleyen vatandaşlarla da sohbet edip, sorunlarını dinledi. Hastane yönetimi ve personelide ziyaret eden heyet  hastanenin genel durumu ve işleyişi hakkında bilgi alışverişinde bulunurken, başhekim Mustafa YEMİŞ heyete ziyaretleri için kendilerine teşekkür etti.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.