Kızılçukur Köylülerinden bağış kampanyası

Gündem Yayın: 22 Mart 2018 - Perşembe - Güncelleme: 22.03.2018 10:47:55
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
3146 okunma
Google News

Kızılçukur Köylülerinden TSK'ya Bağış

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesi Kızılçukur Köyü halkı tarafından toplanan bağışların Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı hesabına yatırıldığı bildirildi.

Kızılçukur Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Niyazi Turgut , Afrin Harekatında katılan askerlere katkıda bulunmak amacıyla köy halkından gönüllülük esasına dayalı başlatılan yardım kampanyasında toplanan 4 bin 500 TL'yi Ziraat Bankası Tavşanlı Şubesindeki Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Güçlendirme Vakfı hesabına yatırıldığını söyledi.

Kızılçukur Köyü Muhtarı Recep Yiğit ve hizmet gönüllüsü Ahmet Kolay ile birlikte daha önce giyecek yardımlarını gönderdiklerini belirten Dernek Başkanı Niyazi Turgut " Her şeyi devletten beklememek gerekiyor. Her şey vatanımız için. Bu kampanyaya destek veren herkese teşekkür ederiz" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.