Kış Tedbirleri Koordinasyon Kurulu Toplandı

Gündem Yayın: 14 Aralık 2019 - Cumartesi - Güncelleme: 14.12.2019 14:22:44
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1583 okunma
Google News

Kütahya merkez ve ilçelerinde karla mücadele kapsamında yapılacak olan çalışmalarda alınacak tedbirleri görüşmek, değerlendirmelerde bulunmak ve ilgili birimler arasında koordinasyonu sağlamak üzere Kütahya Valisi Dr. Ömer Toraman başkanlığında, Kış Tedbirleri Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı.

AFAD’ta düzenlenen toplantıya Vali Dr. Ömer Toraman’ın yanı sıra Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık,  Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Çekiç, İl Emniyet Müdürü Necmettin Koç, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Ahmet Ali Artun, ilgili kurum ve kuruluş temsilcileri katıldı. 

İlgili kurumların 24 saat esasına göre hizmet vereceğini belirten Vali Dr. Ömer Toraman, halkın kış mevsimini sorunsuz geçirmesi için tüm kamu kurum ve kuruluşlarına önemli görevler düştüğünü ve gerekli tedbirlerin mutlaka alınması gerektiğini kaydetti.

İl Afet ve Acil Durum Müdürü Ahmet Ali Artun toplantıda kış tedbirleri hazırlık çalışmaları ve yapılacak diğer çalışmalar hakkında sunum eşliğinde bilgiler verdi.

2019 yılı kış mevsimin de değerlendirildiği toplantıda; yağmur, kar yağışı, tipi, buzlanma ve sis hallerinde trafik güvenliğinin sağlanmasına yönelik alınması gereken tedbirler ve karla mücadelede kurum ve kuruluşlar arasında koordinasyonun sağlanması konuları görüşüldü.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.