Kiremitlerin üzerinde mahsur kalan sokak köpeği kurtarıldı

Gündem Yayın: 27 Mayıs 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 27.05.2020 08:59:09
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
1890 okunma
Google News

Kiremitlerin üzerinde mahsur kalan sokak köpeği kurtarıldı

 

Tuna İŞLEYEN

 

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde bir binanın çatısında mahsur kalan köpek, itfaiye ekiplerince kurtarıldı.
Çukurköy Mahallesi Gürpınar Caddesi'ndeki tek 3 katlı binanın çatısında köpek olduğunu gören vatandaşlar, durumu Tavşanlı Belediyesi itfaiye ekiplerine bildirdi.Bunun üzerine itfaiye ekipleri, köpeği kurtarmak için çalışma başlattı. 
Merdivenlerden çatı katına çıkan itfaiye ekipleri, köpeği bir süre oyalayıp sakinleşmesini sağladıktan sonra aşağıya indirdi. Görevliler çatıdan indirdikleri köpeği Hayvan barınağına ait araçla barınağa götürdü.
Mahalle sakinlerinden Halil İbrahim Karaman, olay yerine gelen gazetecilere, "Köpeğin havlama sesleri ile yukarılara baktığımızda çatıda kiremitlerin üzerinde gördük. Daha sonra polis, itfaiye ve ev sahibi Erhan Yaylacıklı'ya haber verdik. Merdivenlerden yukarı çıktığını düşünüyoruz. Görevliler geldi ve çatıda kiremitlerin üzerine çıkarak köpeği yakaladılar. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz" dedi.  

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.