Kimsesiz çocuklar yararına battaniye ördüler

Gündem Yayın: 09 Mart 2018 - Cuma - Güncelleme: 09.03.2018 11:52:45
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4098 okunma
Google News

 Kimsesiz çocuklar yararına battaniye ördüler

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde kimsesiz çocuklar yararına 2 gün boyunca Kartopu sponsorluğunda örgü ipi ile örgü battaniye ördüler.

Kadınların ördüğü battaniye parçaları kimsesiz çocuklara verilmek üzere birleştirildi.

Tavşanlı Belediye Kültür Sarayında 8 Mart kadınlar günü nedeniyle biraraya gelen kadınlar kimsesiz çocuklar yararına battaniye ördüler.

Örgü yarışması organizasyonunu gerçekleştiren Zekiye Eröz, " Gerçekleştirilen kadınlar günü etkinliğinde ev hanımlarımız bir araya gelerek örgü ipleri ile battaniye ördüler. Bu her kadının ördüğü battaniye parçaları en son birleştirilerek battaniyeler oluşturuldu ve daha sonra bunlar kimsesiz çocuklar yararına toplanıldı. Bu konuda Kartopu Gonca firmasına ve bunların temininde Tavşanlı Terziler ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı Halil Sezer'e çok teşekkür ederiz. Ayrıca bu etkinliklerimizde ev hanımlarımız evlerinde ürettikleri ürünleri burada 2 gün boyunca satışa sunarak evlerine katkıda bulundular."

Tavşanlı Belediyesi ve üretici kadınlar birliğinin düzenlemiş olduğu programa örgü ustası Sibel Kavaklıoğlu da katıldı.

 

Ayrıca programa katılan tüm kadınlara Kartopu ip hediye edildi.

     

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.