Kimse virüs üzerinden fırsatçılık yapmasın

Siyaset Yayın: 13 Nisan 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 13.04.2020 16:27:15
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1831 okunma
Google News

KİMSE VİRÜS ÜZERİNDEN  FIRSATÇILIK YAPMASIN

Virüs salgını nedeniyle tüm dünya gibi Türkiye’nin de zorlu bir süreçten geçtiğini ifade eden MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş ; “ Ülkemiz tüm halkıyla beraber bu zorlu süreci en kısa zamanda atlatmak için mücadele ederken,  ahlaktan nasibini almamış salgını fırsata çevirmeye çalışan insanlar da türedi. Devletimiz geçmişte olduğu gibi  bu fırsatçılara bunun hesabını soracaktır.” Dedi.

SON 15 GÜNDE GÜBREYE NEDEN ÜÇ KEZ ZAM GELDİ
Petrol fiyatlarının son dönemin en düşük seviyesinde olmasına rağmen gübre ve yeme gelen zamları anlayamadığını söyleyen MHP Milletvekili Erbaş  ; “ Sağlık, Güvenlik Güçlerimiz gibi bu zorlu süreçte çiftçilerimizde tarlalarda meyve sebze ihtiyacımızın karşılanması için çalışmaktadırlar. Ancak son 15 günde gübre ve yeme gelen yüzde 30 zam, çiftçiyi üretim yapamama durumuna getirmiştir. Ne oldu da gübreye yüzde 30 zam koydunuz. Fırsatçılık yapmayın. Bu halk bunu unutmaz.” Diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.